Başarılı Influencer Salih Yolusever İddalı Geliyor!

Dijital içerik üreticisi Salih Yolusever’den 2023 yılına özel içerikler yakında YouTube kanalında yayında.

Salih Yolusever teknolojide yeni çıkan ürünlerin tanıtımını yaparak teknoloji sever alışveriş tutkunlarını çektiği profesyonel videolar ile aydınlatıyor.

Türkiyeden Fransa’ya yerleşen  ve daha önce Futbol geçmişi olan başarıl influencer Salih Yolusever medya sektöründe uzun yıllardır yer alıyor. Yurt dışında olduğu için yeni çıkan ürünlere ilk çekim yapabilen ve videolar paylaşan Salih Yolusever yurtdışında olmasının avantajını yaşıyor.

Salih Yolusever birbirinden yeni içerikleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Yeni yıldada yeni ürünler ile YouTube kanalında sizlerle.

Cem Belevi’den “Allah Biliyor” ile yanıt geldi

Cem Belevi, yeni şarkısı “Allah Biliyor” ile sahnelerin tozunu attırmaya geliyor. 2 Aralık’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak “Allah Biliyor”, Belevi’nin klasikleşen eserlerinin tınısını kulaklara yeniden getiriyor.

“Anlatsam, bir konuşsam dağlar taşlar yerinden oynardı “ dediği şarkının söz ve müziği Cem Belevi’ye, düzenlemesi ise Osman Taşdaş’a ait. Mix ve mastering’in Emre Kıral’a emanet edildiği şarkıda ud, kanun, ney, perküsyon, yaylılar ile zengin bir düzenleme dinleyicileri bekliyor.

Şarkının klibi ise Mustafa Özen yönetiminde İstanbul Şile’de çekildi. Fotoğraflar ise BurakhanPaşabeyoğlu imzası taşıyor. Gece çekimlerinde performansıyla dikkat çeken Belevi, oyunculuğa da hız kesmiyor. Hali hazırda Fethiye’de film çekiminde olan Cem Belevi, iki hafta sürecek çekimler sırasında sahne performansına da ara vermeyecek.

Cem Belevi yeni single “Allah Biliyor”  Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

GrupCan’dan Eğlence Dolu Şarkı! Güm Güm Tüm Dijital Platformlarda!

GrupCan Güm Güm isimli şarkısı ile Grand Müzik Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı.

Eğlenmeye ve dans etmeye hazır mısınız?

Oyun havası tadında muhteşem şarkı GrupCan’dan geldi.

Dinamik ikiliden kış aylarında içinizi ısıtacak şarkı siz müzik severle buluştu.

Güm Güm isimli şarkının sözü ve Müziği İnan Şaloğlu ve Tolga Şentürk  imzası taşıyor.  Aranjörlüğünü Nihat Ulaş üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda ise yine Nihat Ulaş yer alıyor.

 GrupCan “Güm Güm” isimli şarkısı Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu ve Yapımcı  Hayrettin Güneş  yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Grand Müzik şirketi ünlü Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı. Türkiye ve Avrupa’da Müzik severlerle yeni isimleri keşfeden Grand Müzik iddalı isimler ile anlaşmalara devam ediyor.

RÜZGAR KIZ CANSU ESİN

Müzik eleştirmenleri tarafından 2022 yılının  yükseliş yapacak genç yıldızı olarak işaret edilen Cansu Esin “Rüzgâr” isimli yeni teklisi ile ”Rikodisco” etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

“Aşk bitti ve iyi, kötü tüm anıları herşeyi geride bırakıp yeni bir aşk ile yola devam etmem gerek.” denilen anın şarkısı olan Rüzgâr şarkısının söz ve müziği Mert Çodur’a, arenjesi Aytaç Kart’a, Mix&Mastering çalışmaları ise Utku Ünsal imzası taşıyor.

İstanbul’da 16 saatte çekilen klibin yönetmenliğini ise Hürriyet Berkay İnan üstlendi.

ESRA ZEYNEP YÜCEL’DEN ‘AŞK’ GELDİ!

Ünlü yorumcu Esra Zeynep Yücel yeni albümü ‘Aşk’ı tüm müzik platformlarında müzikseverlerle paylaşıyor. Albümün iki parçası olan ‘Aşk Budur’ ve ‘Bu Su Hiç Durmaz’u geçtiğimiz ay paylaşan Esra Zeynep Yücel, müzikseverlere verdiği sözü tutarak, tamamını dinlemeye açıyor.

Amerika’da Stanford Jazz Akademisi, Berklee College of Music ve New England Conservatory’de aldığı müzik eğitimlerinden sonra yaptığı konsept albümlerle ve farklı müzik türlerindeki yorumlarıyla kendine sağlam bir kitle edinen sanatçı, yeni şarkılarıyla da dinleyiciden tam not almıştı. Aykut Gürel’in prodüktörlüğünde hayata geçen albümde, Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Bülent Ortaçgil, Murathan Mungan, Derya Köroğlu, Şehrazat’ın yanı sıra ‘Aşıkların yasaklara karşı isyanı niteliğinde’ olan ‘Yasak’ta ise sanatçının kendi imzası bulunuyor.

‘Yasak’, Aşk Budur’ ,‘Yeter’ ,‘Bu Su Hiç Durmaz’ ve ‘Aşk Yeniden’ adlı şarkılar Esra Zeynep Yücel’in eşsiz yorumuyla, müzik dünyasının sağlam bir çalışması olarak tarihteki yerini almaya hazırlanıyor. Her tür müziği yorumlayan ve farklı projeler üreterek, sektöre katkıda bulunan ünlü yorumcu, yurtdışında ve yurt içinde birçok prestijli mekanda konserlerine kaldığı yerden devam edecek.

Halil Dağhan Profesyonel Müzik Dünyasına Adım Atıyor!

Halil Dağhan, “Aşkım” adını verdiği yepyeni şarkısı ile profesyonel müzik dünyasına adımını atıyor!

Söz ve müziği “Gidersen” adlı şarkısıyla bir döneme damga vuran Cüneyt Tek'e, düzenlemesi ise FebyoTaşel'e ait.

Müziğe olan ilgisi ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra çalışmaya başladığı elektronik mağazası ve müzik stüdyosunda yeşermeye başlayan Halil Dağhan, müzik çalışmalarını müzikseverlerin beğenisine sunuyor!

Adana Devlet Konservatuvarı Opera Şan ve Ana Sanat Dalı Başkanı Semin Süeda Çölcü'den Şan eğitimi alan Dağhan, beğeni toplayan sesini eğitimle de destekledi.

Yeni single “Aşkım” Avrupa Müzik markasıyla yayında.

TOLGA YAKALI VE MEL CANPOLAT'TAN SONBAHAR FEAT'İ

Geçtiğimiz ay yayınladığı ''Diyemem ki Kal'' şarkısıyla beş yıllık aradan sonra müziğe geri dönen Tolga Yakalı, yepyeni şarkısında kendisi gibi genç müzisyen Mel Canpolat ile bir araya geldi.

Yaklaşık bir aylık zaman dilimi içerisinde ikinci eserini müzikseverlerle buluşturarak iddialı çıkışını sürdüreceğinin ilk sinyallerini veren Tolga Yakalı, ''Sen Gitmeden Önce'' şarkısında aynı notaları paylaştığı Mel Canpolat'la eşine az rastlanır bir sinerji yakaladıklarının altını çizdi.

Sözü ve müziği Mel Canpolat, düzenlemesi Nurettin Çolak'a ait olan ve klip yönetmenliğini Erdem Eryılmaz''ın üstlendiği ''Sen Gitmeden Önce'' ile müzik listerinde tırmanışa geçen ikili Youtube ve Spotify başta olmak üzere birçok platformda ''1 Milyon'' barajını aşmayı başardı. Yaklaşık 72 saat içerisinde bir çok müzik listesinde kendilerine yer bulmayı başaran Yakalı ve Canpolat; ''Matematiksel olarak şansımızın çok az olduğu bir dönemde, Tarkan başta olmak üzere müziğin bir çok dev ismi ile aynı gün yayına giren şarkımız üç gün gibi kısa bir sürede milyon barajını aştı. Fiziksel eşiği çok rahat aştık ve yaptığımız işle gurur duyuyoruz. Yüzbinlerce liralık klipler, on binlerce liralık şarkılarla yarışıyoruz. Belki galip gelemeyeceğiz ama bu ligin artık eskisi kadar kolay ve basit bir lig olmadığını herkese göstereceğiz.'' sözleriyle iddialı bir açıklamaya imza attılar.