Tuğba Yurt’tan “Anma Arkadaş” yorumu

Harbiye konserinin ikinci video klibi “Anma Arkadaş” sanatçının Youtube kanalında ve tüm dijitallerde dinleyici ile buluştu. Şarkının sözü ve müziği Selahattin Sarıkaya’ya ait.

Çıkarmış olduğu single/albüm çalışmalarının yanı sıra akustik performansları ve konser videoları ile Youtube kanalını aktif bir şekilde kullanan Tuğba Yurt, “Ekip halinde Youtube kanalım için büyük emekler veriyoruz. Burada ayrı bir dünya yaratmaktan yanayız. Günden güne artan abone sayısı ve kanaldaki etkileşimi gördükçe emeklerimizin karşılığını aldığımız için büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Ebru Yaşar’dan Yeni Klip!

Ebru Yaşar "Gel de Sevme" albümünün 4. klibini "İğne İplik" şarkısına çekti.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar dinlenme ve satış rekorları kıran "Gel de Sevme" albümünden sevilen şarkısı "İğne İpliğe" geçtiğimiz hafta klip çekti…

Başarılı sanatçının konser günü hikayesini konu alan renkli ve eğlenceli klibin kreatif direktörlüğünü Melisa Avuncan, yönetmenliğini Ecem Gündoğdu yaptı. "İğne İplik"  hayranlarının beğenisine sunuldu.

Orhan Ölmez - Dağlar Gibi Sevdim Şarkısı Yayında!

Geleneksel tınılarla bezenerek, türkü formunda bestelenmiş, sözleri,

bestesi ve düzenlemesi Orhan Ölmez’in kendisine ait olan “Dağlar Gibi

Sevdim” dinleyicisiyle buluşuyor.

“Dağlar Gibi Sevdim” in, klip yönetmenliğini Turgay Ceylaner

üstlenirken, Orhan Ölmez, buram buram Anadolu kokan eserinin klip

kurgusunu yönetmen ile birlikte gerçekleştirdi.

Daha önce, sevilen sanatçılar; Nuray

Hafiftaş ve Cengiz Kurtoğlu’nda da

dinlediğimiz “Dağlar Gibi Sevdim”i, bu kez sahibinin sesinden Orhan

Ölmez’den dinleyeceğiz…

Orhan Ölmez’in yorumuyla “Dağlar Gibi Sevdim” youtube Müzik Ölmez

kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!

CAN KOÇ “KENDİNE AYIR BENİ” 2 ARALIK CUMA YAYINDA

Kısa sürede büyük başarı yakalayan Can Koç, çok beğenilen ‘Gökyüzünü Tutamam’ ve ‘Senin Gibi’ şarkılarının izinden giden yeni teklisi ‘Kendine Ayır Beni’yi 2 Aralık Cuma günü yayınlamaya hazırlanıyor.

 Başarılı söz yazarlığıyla dikkat çeken Can Koç, bu kez yeni teklisi ‘Kendine Ayır Beni’ nin klibi ile de dinleyicisini etkileyecek.

Kendi tarzında oldukça iddialı ve başarılı adımlarla yoluna devam eden Can Koç'un ‘Kendine Ayır Beni’ teklisi Fono Müzik etiketiyle yayınlanıcak.

Gözde Sucu harika bir aşk şarkısını müzik severlerin beğenisine sunuyor

Hız kesmeden yoluna devam eden Gözde Sucu sözü müziği ve düzenlemesi Ozan Gülek’e ait Amin şarkısıyla adından sıkça söz ettirecek.

Projenin fotoğraflarını ve kapak dizaynını UskanUludoğan yaptı.

Üç ayrı mekanda çekilen Amin klibi ise Majör Stüryo tarafından çekildi. Stüdyoda oluşturulan ev ortamının ardından orman görüntüleri eşliğinde şık bir pikap kullanan Gözde Sucu, sürpriz bir isimle klip finalini yapıyor.

Gözde Sucu “AMİN” 25 Kasım tarihinde Alptekin Yapım etiketi ile Gözde Sucu Youtube kanalı ve tüm digital platformlardaki yerini alıyor.

MÜZİK DÜNYASINA YENİ GİRİŞ

IRAZ’DAN ‘BENİ KANDIRAMAZSIN’

Güzel şarkıcı Iraz, müzik kariyerinin ilk profesyonel çalışması olan “Beni Kandıramazsın” ı dinleyicilerle buluşturdu. 90’lı yıllarda Zeynep’ten bildiğimiz “Hadi Hadi” şarkısına yeni bir soluk getiren Iraz’ın Ozan Gülek aranjörlüğünde hazırlanan “Beni Kandıramazsın” şarkısı Soykan Production etiketiyle yayınlandı.

Iraz, “Beni Kandıramazsın” şarkısı için renkli bir klibe imza attı. Peyman Fumani yönetmenliğinde çekilen klipte kendisine 4 dansçı eşlik ederken, fresh ve renkli kıyafetler tercih edildi.

Atakan Çelik “Bir Eylül Hatırası” İsimli Yeni Şarkısını Yayınlıyor!

“Organize İşler Sazan Sarmalı”, “Aşk Taktikleri” filmlerindeki performansıyla tanınan "Çok Güzel Hareketler 2"nin başarılı oyuncusu Atakan Çelik; sözleri kendisi ve Rasim Can Güneş, müziği ise Can Güneş’e ait “Bir Eylül Hatırası” şarkısını sevenleriyle paylaştı!

  1. Mutfak Müzik Yapım & Avrupa Müzik markası işbirliğiyle müzik platformlarındaki yerini alan “Bir Eylül Hatırası"nın düzenlemesi Burak Bedirli’ye, kapak fotoğrafları ise Erkan Kemal Nas’a ait.

DENİZ CEM VE ANDA ADAM’DAN SÜRPRİZ TEKLİ

Rumen sanatçı Anda Adam, Xonia ile yaptığı "Diamond Girl" şarkısında büyük bir başarıya imza attıktan sonra, yeni projesi için Türkiye’ye geldi.

Müzik dünyasının sevilen ismi Deniz Cem ile iş birliği yapan Anda Adam, ‘Yo No Se’ adlı yeni şarkısını müzik severlerle buluşturdu.

Tanınmış sanatçılarla birçok hit şarkının yapıldığı Sprint Music’in sanatçısı olan Anda Adam, ‘Yo No Se’ şarkısında Deniz Cem ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sanatçının çok güvendiği ‘Yo No Se’ şarkısının söz ve müzikleri Deniz Cem, Livia Gonzalez ve Teby tarafından yapıldı. Klip Claudiu Stan (MVPEntertainment) tarafından çekildi.

"Türkiye'de çok sevildiğimi biliyorum. Şarkılarım tüm radyolarda 1 numara oluyor. Çok başarılı bir Türk sanatçıyla çalışma yaptığım için çok mutluyum. Türkçe öğreniyorum ve yakında Türkçe bir şarkı çıkaracağım” dedi.