Fatma Turgut'un yeni şarkısı "İkimizden Biri" yayında

Rock star Fatma Turgut, “İkimizden Biri” adlı yeni şarkısıyla hayranlarına sürpriz yaptı.

Sözü ve müziği Can Baydar’a ait olan yeni şarkının düzenlemesi Barış Ertunç, Gürkan Bozacı ve Ozan İnam tarafından yapıldı. Parçanın mixing’ini Cihan Barış, mastering’ini Güven Ersoysal üstlendi. Prodüktörlüğünde ise Fatma Turgut, Tarkan Gözübüyük ve Ozan Tügen imzası bulunuyor. 

Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde çekilen video klibin görüntü yönetmeni de Veli Kuzlu oldu. 

2021 ve 2022 yılının en çok konser veren sanatçılarından olan Fatma Turgut, Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan “İkimizden Biri” isimli yeni single tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Ünlü Moda Fotoğrafçısı Buse Tirman Evlendi. 

Deniz Seki, Deniz Akkaya, Gonca Vuslateri,  Morena Taraku , Biah Rodriguesz , Kedimari , Tuğba Özay , Enes Batur , Emel Müftüoğlu, Yaşar Gaga , Ayşegül Aldinç gibi Bir çok ünlü ve fenomen isimle çalışan ve son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Moda Fotoğrafçısı Buse Tirman Heykeltraş  Samet Mehdioğlu ile dünya evine girdi. Buse Tirman’nın gelinliği Barış Savcı tarafından dizayn edildi. Makyajı ise Kamran Jabbarov tarafından yapıldı. Gelin saçı Sabit Akkaya imzası taşıyor taşıyor. 

IŞIN KARACA GURBETLİK ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ

Türkiye'nin en iyi vokal kadın seslerinden Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda "Işın Karaca prodüksiyon ve DMC ortaklığı" ile çıkartmış olduğu "Sen Ben Aşk" albümündeki “Gurbetlik” şarkısını kliplendirdi.

Sözü Zeki Güner'e, müziği ve düzenlemesi Can Yapıcıoğluna ait klibinin, video klibi ise Köksal Kaya tarafından Çeşme’de çekildi.

Albümdeki şarkı seçimini sevenlerine sunan ünlü sanatçı; “Gurbetlik kazandı.” diyerek, konser koşturmacasından ancak fırsat bulduk ama çok bekletmeden sürprizler yolda dedi.

Ünlü Dj Can Akın’dan Kerimcan Durmaz’a Gönderme!

Son dönemlerde Dj sahne performanslarıyla adından sıkça basında bahsettiren Dj Can Akın’dan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’a gönderme! 

Dj Can Akın takipçilerinden gelen yoğun mesajlara dayanamayıp açıklamada bulundu. Kerimcan Durmaz’a çok benziyorsun diyen takipçilere cevap verdi. 

İnsan insana benzeye bilir kimseye benzemek için operasyonlar geçirip bıçak altına yatmadım. Boyum uzun ve ilgi çekici tarzım var. Ayrıca Kerimcan Durmaz’ın yüzü de operasyonlu burun estetik, yüz estetik ona nasıl benzeye bilirim? Kendisi kendine benzemezken komik olmayın diyerek Kerimcan Durmaz’a göndermede bulundu. 

Can Akın Sahne showlarıyla ve iddalı marjinal kıyafetleriyle adından sıkça bahsettiriyor ilk single çalışması ‘Eşkal’ ile yakında boy gösterecek! Tüm dijital platformlarda yer alacak.

Dj Can Akın ayrıca Kerimcan Durmaz’ın işine olan özverisini tebrik ettiğini ve kendisini çok başarılı bulduğunu belirtti. 

Emre Atlı Yanmam isimli Yeni Single Tüm Dijital Platformlarda! 

Emre Atlı’nın yeni teklisi “Yanmam" Noah Entertainment etiketiyle tüm digital platformlarda yayında.

Geçtiğimiz yıllarda yayınladığı “Yakıyorlar” isimli şarkısıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan ve listelerde uzun süre üst sıralarda kalan Emre Atlı, söz ve  müziği son dönemin en dikkat çeken söz yazarı ve bestecilerinden Tüzzün’e ait olan yeni teklisini Noah etiketiyle yayınladı.

Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde kliplendirilen şarkı ile bir kez daha müzikseverlerle buluşan genç  şarkıcı hız kesmeden yeni şarkılarını yayınlamaya devam edecek.

Selim Işık ve Deniz Tuzcuoğlu Yeni Teklilerini Yayınladı; "Daha Derine"

Selim Işık ve Deniz Tuzcuoğlu, "Daha Derine" isimli yepyeni teklilerini Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlardan müzikseverlerle buluşturdu.

Selim Işık ve Deniz Tuzcuoğlu ortak çıkardıkları "Son Durak Kara Toprak" isimli şarkılarıyla büyük beğeni toplamıştı. Rock müziğin iki başarılı ismi sevenlerini mutlu etmeye devam ederek yepyeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının söz/müziği ve düzenlemesi Selim Işık'a ait. Klibin yönetmen koltuğunda ise sanatçımız Selim Işık oturuyor.

Başarılı bir müzisyen olmasının yanı sıra gitardaki yeteneklerini gelecek nesillere de aktaran Selim Işık, gençlerle sık sık bir araya gelerek gitar eğitimi vermekte ayrıca internet üzerinden de pek çok platformdan gitar dersleri sunmaktadır. "Son Durak Kara Toprak" ile Selim Işık'a eşlik eden Deniz Tuzcuoğlu, lise yıllarında başladığı müzik kariyerine son sürat devam etmekte ve dörtxdört isimli müzik grubuyla birlikte sevenleriyle buluşmaktadır.

İlker Bilgiç ‘’ İşte Bu ‘’ Yayında!

İlker Bilgiç ‘’ İşte Bu ‘’ dediği son teklisi ile müzik listelerine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.  

Kendine has tarzı ve senelere yaydığı başarılı kariyeri ile İlker Bilgiç, müzikseverlere ve takipçilerine yeni şarkısını müjdeliyor.

‘’ İşte Bu ‘’ isimli teklisinin sözü müziği sanatçının alışılagelmiş hali ile kendisine ait. Düzenlemesini ‘’ Sakiler ‘’ grubundan ve başarılı projelerden tanıdığımız Serkan Balkan’ın yaptığı şarkı, şimdiden dillere dolanacak gibi görünüyor.

Kliplerinde her zaman farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan sanatçı İlker Bilgiç, yeni klibinde de bundan ödün vermemiş gözüküyor. Başarılı yönetmen Cem Uçar ile ikinci kez bir araya geldiler. Kalabalık bir ekip ile kaliteli bir işe imza attıklarını belirten genç sanatçı klibinde de hayli iddialı.

Yeni neslin başarılı dansçılarından Pırıl Atasev klipte başarılı dansları ile göz dolduruyor.

İlker Bilgiç’in 2022 Eylül ayında dinleyici ile buluşacak teklisi ‘’ İşte Bu ‘’ için geri sayım başladı.