IŞIN KARACA MEMLEKETİ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETINDE KLİP ÇEKTİ

Türkiye'nin en önemli vokal kadın seslerinden Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda "Işın Karaca prodüksiyon ve DMC ortaklığı" ile çıkartmış olduğu "Sen Ben Aşk" albümündeki “Bu Gece” şarkısını kliplendirdi.

Yıllar sonra Işın Karaca yine yeniden  Sezen Aksu şarkısı seslendirdi.

Sözü Sezen Aksu'ya, müziği Onno Tunç'a, düzenlemesi Can Yapıcıoğluna ait şarkının video klibi ise Köksal Kaya yönetmenliğinde Girne amfi tiyatroda, binlerce dinleyicisi ile çekildi.

Çıktığı gün itibari ile Dijital Platformlarda  “En Çok Satın Alınanlar”, Müzik Marketler de ise  “En Çok Satın Alınan Albüm” #SenBenAşk oldu.

Bu Gece'yi hep birlikte kliplendirdik. Hem hüzünlendik hem eğlendik. İyi ki varsınız.” diyerek sevenlerine sahneden teşekkür etti.

“Bu Gece” şarkısı “Sen Ben Aşk” albümün 3. Video klibi..

BENDENİZ İLE BENZERSİZ HİTLERİ TEKRAR CANLANACAK!

Kült olmuş şarkıları, güçlü sesiyle unutulmaz sanatçı Bendeniz, yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Kendine has yorumu ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı, besteci ve söz yazarlığı kimliğiyle müzik dünyasına kazandırdığı şarkılarla hafızalardan silinmiyor. Dünden bugüne unutulmayan şarkıların sesi olan Bendeniz, 12 hit parçasını güncel haliyle ‘Best Of Bendeniz Vol 2’ isimli albümünde topladı. En sevilen şarkılarından derlediği albümü ile müzikseverleri geçmişe götürecek olan başarılı sanatçı, seslendirdiği parçalarla herkesi bir kez daha sarıp sarmalayacak. Hayranlarıyla 29 yıl önce ilk kez buluşturduğu ‘Sen Kaybettin’ şarkısından, klasikleşen “Sana Mı Kaldım”a, “80 Günde Devri-i Alem”den “Kapında Günlerim”e uzanan nostaljik parçalarından oluşan ‘Best Of Bendeniz Vol 2’ ile dinleyicilerini müzik yolculuğuna çıkaracak. Albümün düzenlemesi için Ceyhun Çelikten ile bir araya gelen Bendeniz, taze parçalarıyla ruhları adeta yenileyecek. Merakla beklenen albüm ise başlı başına Bendeniz’in eserlerinden oluşuyor. 11 parçanın söz ve müziği Bendeniz’in kendisine aitken, bir parçanın sözünü Zeynep Kurşuncu Tatlı müziğini ise Garo Mafyan üstleniyor. Müzikal kariyerinde önemli yer edinmiş şarkılarını farklı bir formda dinleyicilerin beğenisine sunan sanatçı şu duyguları paylaşıyor; “Bu albümümde daha çok slow parçalar var. En çok sevilen slowları müzikseverler için topladık. Şarkıların sahne versiyonlarını yaptık. Sahnede nasıl çalıyorsak albüme de aynısı koyduk.”

Bendeniz’in hafızalara kazınan şarkıları ile rüzgarlar estireceği albümü ‘Best Of Bendeniz Vol 2’   Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda…

SOSYETİK GÜZEL MELİSA ÖZMEN’E MİLYONLUK SOYGUN ŞOKU

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Melisa Özmen’in Bağdat Caddesi’ndeki evine giren hırsız 1,5 aydır bulunamadı.

Melisa Özmen’in yaklaşık bir yıl önce taşıdığı ve dekorasyonunu bizzat üstlendiği Bağdat Caddesi’ndeki lüks dairesine giren hırsız sosyetik güzelin milyonluk mücevherlerini ve saatlerini çaldı. İstanbul’un gözbebeği Bağdat Caddesi’nde yaklaşık 1,5 ay önce gerçekleşen soygunda astronomik bir maddi kayba uğrayan Melisa Özmen olayla ilgili şunları söyledi:

“Evde olmadığım bir günde gerçekleşen olayı beni tanıyan veya uzun süredir takip eden birinin gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Blvgari ve Rolex marka saatlerin yanı sıra değerli mücevherler gitti. Kadıköy ve Gayrettepe emniyeti konuyla ilgileniyor. Ancak hala failler bulunamadığı için çok üzgünüm. Bir an önce suçluların yakalanıp cezalarını çekmelerini diliyorum”

Yıllardır özenle topladığım parçalardan oluşan bir koleksiyonunun çalındığını vurgulayan Melisa Özmen, “Maddi değerinden çok manevi değerini düşündüğüm özel hediyelerin de içinde olması beni derinden yaralıyor. Emniyete hala güveniyorum, suçluların bulunacağından hiç şüphem yok. Ancak yine de üstünden epey bir zamanın geçmesi beni tedirgin ediyor” dedi.

ASİL MUCİZE’DEN ‘ŞU SANİYE’ SÜRPRİZİ

Asil Mucize’den yepyeni bir cover şarkı daha geliyor. Sezen
Aksu’nun ‘Şu Saniye’ adlı çalışma, 17 Kasım Perşembe günü
AMP Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlar ve müzik
kanallarında müzikseverlerle buluşuyor.
Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkının aranjörlüğü
Mustafa Arapoğlu imzasını taşıyor. Şarkının video klip
yönetmenliğini de Buğra Karaçam yaptı.

Şarkının tüm gelirinin Tema Vakfı ve fidan bağışı için
kullanılacağı öğrenildi. ‘Şu Saniye’ için bambaşka bir heyecan
yaşadığını belirten Asil Mucize ¨Altı aylık titiz bir çalışma
sonucu müzikseverlere sunduğumuz şarkıyla ‘Psikopat’ta
aldığımız ‘2022 En Hit Şarkı ve En İyi Çıkış Yapan Pop Şarkıcısı’
ödüllerinin yanına yeni ödüller koyabilmek ve doğaya olan
saygımızı bir kez daha göstermek istiyoruz¨ diye konuştu.

Beste Korkmaz - Yârim Sizlerle!

Geçtiğimiz Mart ayında ilk teklisi “Kilitli Kafes” ile merhaba diyen Beste Korkmaz, şimdi de “Yârim” ile müzik hayatına devam ediyor.

Sözleri, bestesi ve düzenlemesi Tarık İster’e ait “Yârim” şarkısının klip yönetmenliğini Alişan Günay Yıldırım üstlendi. Şile’de gerçekleşen klip çekimleri sırasında ilçe halkı da destekleri ile Beste Korkmaz’ı yalnız bırakmadı.

Beste Korkmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin usta müzisyenlerinden Hasan Pala’nın kızı. Daha önce Youtube için yaptığı çalışmalar sonrasında 2022 senesinde ilk teklisi Kilitli Kafes’i yayınladı. Ayrıca modacı kimliği ile tanıdığımız Beste Korkmaz “By Beste Korkmaz”  markasının da sahibi. “Yârim” klibindeki tüm kıyafetler de kendi markasına ait.

Beste Korkmaz ve “Yârim” Tisto Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Mehmet Can’ın Yeni Şarkısı “Nefesim Kesilir” Yayında!

Reggaeton tarzı müziğini şarkılarına yansıtan Mehmet Can, yeni single’ı “Nefesim Kesilir” yayında.

Mehmet Can’ın sözü ve müziğini Emre Çalışkan ile birlikte üstlendiği, düzenlemesi ise Gökhan Süer’e ait olan şarkısının kayıt, mix ve mastering’i yine Gökhan Süer tarafından Stüdyo Dida Müzik’te tamamlandı.

Parçanın kapak görselinde ise fotoğraf sanatçısı Hakan Güngörmez’in imzası yer alıyor. Çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen video klibinin yönetmen koltuğunda ise Erkan Nas oturdu.

Single, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında yerini aldı.

Hakan Demirtaş - Deli Gibi Yüreğime Zorsun

Sahnelerin aranan ismi Hakan Demirtaş, yeni teklisi “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” ile sevenleri ile buluşuyor.

Daha önce yayınladığı 4 albümü ve Yıldız Tilbe ile yaptığı “Sevmeyeceğim” adlı düetiyle müzikseverlerin beğenisini kazanan Hakan Demirtaş, bu kez sözleri ve müziği Yiğit Mahsuni’ye ait “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” şarkısını Erken Müzik etiketiyle yayınladı.

Düzenlemesi Erman Türköz’e ait “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” şarkısının klip yönetmenliğini Ömer Beltekin üstlendi.

Hakan Demirtaş ve “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” tüm dijital platformlarda yayında!

1980 yılında Diyarbakır’da doğan Hakan Demirtaş, 25 yıllık müzik hayatına şimdiye kadar 4 albümü ve 10 adet tekli sığdırdı. Türkiye’nin birçok yerinde sahne almaya devam eden sanatçı evli ve 1 kız çocuğu babası.