Dj Doğuş Köse’den Yeni Projeler 

Yaptığı özel remix şarkılarla adından bahsettiren Dj Doğuş Köse hem konserlere devam ediyor hemde yeni şarkılar hazırlamaya devam ediyor. Sempatik Dj Doğuş Köse Avusturyada yaşıyor ve dünyaca ünlü DJ lerin sahne aldığı kabinlerde sahne alıyor. Türkiyede bir çok ünlü DJ ile aynı sahnede performans sergileyen Doğuş Köse iddalı şarkılar ile müzik listelerine girmek için hazırlanıyor. Doğuş Köse 27 Ekim 1997 Avusturya Salzburgda dünyaya geldi. 15 yaşında başladı çalışma hayatında yanısıra satış elemanı olarak meslek yaptı. Genç yaşta müziğe olan ilgisini takip edip Eğitimlere katıldı hem dj olarak hemde aranjör olarak eğitimler aldı. 2018 senesinde kendi düzenledi Tugba Yurt konserlerinde sahneyi  Tuğba yurtla paylaştı. O gün doğuş köse icin hayatı değişti büyük bir Organizasyon şirketinden (4Life Events) den teklif aldı bugüne kadar büyük konserlere partylere doğuş köse farkını kattı. 2021 senesinde ünlü DJ Onur Suygun o işi fark edip doğuş köseyi yanına alıp bütün yaz sezonu beraber (Alacatida,Bodrumda,Didim’de) büyük mekanlara sahne performanslarıyla konuşuldular. Yaz sezonundan sonra doğuş köse hazırladı bi parçayı genç bi rapçilen birlikte cidarki parçanın adi ( Doğuş Köse Yorma ). Yeni projesinle cok yakinda YouTubede olcak.

Faruk K'nın yeni çalışması "Sen Gidince" yayında

Beyaz kelebekler tarafından 70’lerde seslendirilen, Hababam sınıfı serisinin hit şarkısı ‘’SEN GİDİNCE’’ Faruk K yorumu ile müzik dinleyicisiyle buluşuyor. Erhan Bayrak düzenlenmesi Zeynep Dizdar ve Aylin Alaz Bayrak vokallerine ilaveten Türkiye jimnastik şampiyonu olan çocuk yıldız Ayris Bayrak düeti şarkıya müthiş bir orjinallik katmış.

Klip Mustafa Özen yönetmenliğinde çekilen klip 70’li yılların Tv proğramlarından ilham alındı. Çekimler için 4 farklı mekan dekoru yapıldı. Klipte Yonca Evcimik, Tuna Arman, Zeynep Dizdar, Esra Balamir, Doğancan Özadlı, Aytunç Bentürk, Seda Erener, Erhan Bayrak, Aylin Alaz Bayrak, Nova Ritim Çocuk Jimnastik Grubu ve iki dansçı yer aldı.

Single fotoğrafları ve stylingi Selim Akar tarafından çekildi. Görsel tasarım Furkan Bayraktar, klip fotoğrafları ise HOUSSEİN KHOJAMLİ’ye ait. Kostümler ve aksesuarlar DENİZ CAN KUTLU ve EREK BAYTEKİN Tarafından hazırlandı

HAKAN ALTUN 'ÇOK AĞLARIZ'

Arabesk müziğin güçlü yorumcusu Hakan Altun yepyeni bir albümle müzikseverlerle buluşuyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan; prodüktörlüğünü Hakan Altun'un,müzik yönetmenliğini Aydın Kara'nın üstlendiği 'Çok Ağlarız' albümü toplamda 13 şarkıdan oluşuyor.

Albümün ilk video klibi albümle aynı adı taşıyan 'Çok Ağlarız' şarkısına çekildi. Sözü ve müziği Hakan Altun'a, düzenlemesi Sezgin Gezgin'e ait olan şarkının video klip yönetmenliği Kemal Başbuğ üstlendi.

Ceylan’dan Ankara Havasına Marilyn Monroe İmajı!

Ünlü şarkıcı Ceylan’ın, söz ve müziği Burhan Gülan'a, aranjesi Caner Tepecik'e ait yeni şarkısı 'Yansın Ankara' Ceylan Müzik youtube kanalında yayınlandı. My Cabarette çekilen klibin yönetmenliğini Erkan Nas yaparken, 12 saatte çekilen klibin ve Ceylan'ın imaj danışmanlığı Mehmet Yiğit Paris'e emanetti.

Bir ay boyunca dans dersleri alarak koreografi çalışan Ceylan'a klibinde 4 dansçı eşlik etti. Yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilen şarkıcının albüm fotoğraflarını da Korhan Aki çekti. Ceylan, yeni imajıyla Paris'in ünlü kabaresi Moulin Rouge'dan fırlamış gibiydi.

Yansın Ankara, Ceylan Müzik youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!

Güneş Güler’in Yeni Şarkısı ‘Boşa’ yayınlandı!

Güneş Güler’in yeni tekli çalışması Boşa, Dinç Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda.

Şarkının sözü ve müziği Güneş Güler imzası taşıyor. Aranjör koltuğunda ise Mahmut Katmerli Kaya oturuyor. Klip yönetmenliği Onur Karaçağ tarafından yapıldı. Projenin Prodüktörlüğünü Polat Şenol üstlendi. Koordinatör: Tamer Özdağan, Klarnet ve Kaval:  Ali Buldu, Klarnet: Batu Özdoğqn, Keman: Önder Yaslıoğlu Kaliteli ekibiyle ilk single çalışmasını müzik severlerle buluşturan Güneş Güler eğlenceli şarkısı ile yaza hızlı giriş yaptı. Boşa tüm dijital platformlarda yayında! 

Merve Holefter – Alınsam Yeni Şarkısı Yayında.

Söz yazarı ve besteci kimliği ile sayısız eseri yorumlanan Merve Holefter kariyerinin 6. single Çalışması olan Alınsam’ı dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Türk pop müziğini alternatif yorumu ile zenginleştiren Tuzlu Kahve, Maya, İstanbul, gibi sevilen eserlerinin ardından sözü ve bestesi kendisine, aranjesi başarı aranjör Barış Engürlü’ye ait Alınsam’ın klip yönetmenliği Mertcan Kesim tarafından gerçekleştirildi.

Alınsam 20 Mayıs Cuma günü Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.