2022 Yılında Türkiye’yi Neler Bekliyor? Astrolog Nurcan Vecigün Açıkladı!


Değerli okurlarımıza merhaba, ağlarında çok donanımda ve başarılı Astrolog Nurcan hanım ile bir araya geldik Türkiye için bomba açıklamalarda bulundu işte o söyleşi sizlerle...

2022 Yılında Türkiyeyi Neler Bekliyor?

Nurcan Vecigün: Ekonomik kriz ile alakalı enterasan durumlar olacak. Halkımız maddi anlamda harcamalarına ve birikimlerini korumaya dikkat etsin. Erken seçim hissetmiyorum. Ülkemizin tepe noktasına gelecek olan balık burcu jüpiter ile hayatımızda algı değişimi olması söz konusu olacak. Covid artık hayatımızda kalacak ama 2022 yılında biraz daha azalmış olacak.

Dolar ve Euro için Türkiye’yi 2022 yılında neler bekliyor?

Nurcan Vecigün: Türkiye 2023 yılında yabancı para biriminden uzaklaşacak. 2022 yılında ise bunun mücadelesini vereceğiz. Aslında 2022 yılı 2021 yılın tekrar gibi olacak tamamlanma yılı para akışında değişiklikler söz konusu olacak eğlence hayatı ise oldukça hareketli olacak.

2022 Yılında En Şanslı Burçlar Hangisi?

Nurcan Vecigün: İkizler burcu şanslı olacak çünkü tutulmaları atlatıyorlar. Yay, Balık, Akrep ve Boğa burçları en şanslılar arasında yer alıyor. Kova burçları hayatlarında en deneyimli yılı yaşayacaklar.

2022 Yılında Şanssız burç hangisi desem?

Nurcan Vecigün: En şanssız burçlar olarak nitelendiremeyiz ama Akrep ve Kova burçları değişime ayak uydurmazlarsa şansız olabilirler.  

Türkiye’de bu yıl Doğal Afetler olacak mı?

Nurcan Vecigün: Türkiye’de hala su kriziyle ilgili kıtlık olacağını söylüyorlar ben ona inanmıyorum. Herkes kıtlıktan bahsederken bu yıl çok yağmur ve kar göreceğiz. 2022 yılında Marmara’da bir deprem olacağını beklemiyorum. Deprem bölgeleri doğu Anadolu ve güney doğu Anadolu bölgelerinde olacak.


BURAY “NASIL UNUTURUM"

Pop müziğin son dönemdeki en başarılı isimlerinden Buray,  merakla beklenen “Nasıl Unuturum” şarkısının klibini sevenleri ile buluşturdu.  
 “Başka Hikayeler” isimli albümünde yer alan “Nasıl Unuturum”un klibini Gomma & Wasp Ent. etiketiyle youtube ve tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunan Buray, heyecanını ve duygularını sosyal medya hesaplarından yayınladığı teşekkür mesajıyla paylaştı.
Söz ve müziği Buray ve Gözde Ançel’e ait olan ve klip yönetmenliği Melih Kun’un üstlendiği  gerçek, hayal ve geçmiş arasında sıkışan bir ilişkiyi anlatan şarkının klip çekimi ise aşıklar şehri İstanbul’da gerçekleştirildi..



Sezen Aksu'nun ‘Deli Divane’ şarkısına SUDENUR Yorumu!

Geçen hafta yeni teklisi DELİ DİVANE şarkısını müzik piyasasına sunan Sudenur  daha önce Zinet Sali'nin de yorumladığı sezen aksu şarkısı ile dikkatleri üzerine çekti...
 İlk kez 2013 yılında 'Aşkın 6 Hali' albümü ile adından söz ettiren  Sudenur,daha sonra 'Belki' ve 'Aşk bu' tekli şarkıları ile müzik yolculuğuna kendi yaptığı şarkıları ile devam etti...
"Sezen Aksu şarkısı okumak hayalimdi" diyen Sudenur ilk kez  söz ve müziği başkasına ait bir eserle müzik dinleyicilerine Dinç müzik Prodüksiyon  etiketi ile merhaba derken,tüm çalışmalarında olduğu gibi yeni teklisi söz&müziği Sezen Aksu'ya ait olan DELİ DİVANE şarkısında uzun yol arkadaşım dediği müzizyen&aranjör Cüneyt Yalmaz imzası bulunuyor...
Çok küçük yaşlarda müziğe şarkı sözü ve besteler yaparak başlayan Sudenur,eksik yanım dediği  ses eğitimi için  Süheyla Yengi'den ders alıyor...



Volkan Köksal’ın Yeni Şarkısı ‘Zordayım’ Yayında!


Volkan Köksal’ın yeni tekli çalışması Zordayım Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Sevilen Şarkılarıyla kendine has yorumu ile adından bahsettiren başarılı şarkıcı Volkan Köksal ‘Zordayım’ isimli şarkısı kendi sözü ve müziğiyle hayat veriyor. Aranje Kenan İlgen imzası taşıyor. Mix: Enver Akarcalı Mastering Emre Kral Yaptı. Klip yönetmen koltuğunda Turgay Ceylaner oturuyor. Zordayım şarkısı Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu Hayrettin Güneş yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Hayrettin Güneş Grand Müzik şirketiyle Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli çıkışlara imza atıyor.



CENK TEVET'TEN YENİ SİNGLE "SON ŞANS"

20 yıldır aktif olarak müzikle ilgilenen ve sahneye çıkan Cenk Tevet, dijital performans platformu Musixen ile müzik kariyerinde büyük bir ivme yakaladı. Sanatçının Hüsnü Şenlendirici’nin de klarnetiyle eşlik ettiği yeni şarkısı “Son Şans”, Musixen uygulamasıyla her coğrafyadan müziksevere ulaştı. Sahne aldığı mekanlarda kısıtlı bir kitleyle buluştuğunu, dijital uygulama sayesinde ise telefon ekranlarından tüm dünyadaki müzikseverlerin evlerine konuk olabildiğini söyleyen Cenk Tevet, platform üzerindeki çalışmalarına devam edecek: “Burada sadece dinleyiciyle baş başayım ve yalnızca müziğe hizmet ediyorum. Kimsenin beni dinlemek için lüks mekanlara gelmesine gerek kalmıyor, ben onların evine misafir oluyorum. Bu kocaman ailenin üyesi olmaktan ve ‘Son Şans’ projesini Musixen ile hayata geçirmiş olmaktan çok mutluyum.” dedi.