Aşk nehrinin engelsiz bir şekilde akması için aşkı özgürce yaşamak gerekir. Eğer aşk  beklentisiz ve koşulsuzca aktarılırsa gerçek aşkın kokusu her yere yayılmaya başlar. Maalesef toplumumuz hep almaya alışkın. İnsanlar, verme eyleminde bulunurken bile ne kadar alacağının hesaplarını yapıyor. 

Aşkın büyümesi için karşılığında hiçbir talepte bulunmadan ve ne elde edebileceğinizi düşünmeden verin. Devam ettikçe aşk nehrinin hiç bir zaman kurumadığına, aksine bu nehrin içinde özgürce aktığınıza şahit olacaksınız.

Aileden ve toplumdan özgürleşince, aşka engel olan tüm içerlemelerden ve   içinizdeki tüm kızgınlıklardan, beklentilerden kurtulacaksınız. Bireyselliği kazanmanın ve doğal davranmanın yolu budur! İşte o zaman kimseye yapışmadan ve tutunmadan özgürce kararlar alabileceksiniz. Özgürleştirici aşkı tadacak ve sonsuzluğun aşk ile dolu kokusunu duyacaksınız.

Dünya Değişim Akademisinde uygulanan Değişim Programları sayesinde aşkınızı özgürce yaşayabilecek ve sonsuzluğun tadını alacaksınız. Aşk içinizde serbestçe akmaya başlayacak, bencil aşktan kurtularak varoluşsal aşka erişeceksiniz. Varoluşun karşısında değil, yanında olacaksınız. Değişim programlarının içeriğindeki nefes çalışmaları, özenle seçilmiş vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme teknikleri ile aşkınız yeni bir boyut kazanacaktır.

Bireyselliği yaşamak size tek başınalık hissi yaşatır. Bu hep başınalık,  kesinlikle toplumdan uzaklaşma değildir; aksine toplumla bütünleşmektir. Bu bütünleşme gerçek mutluluk yaşatır. Olgunlaşır ve evrenselliğin tadını çıkarırsınız. Saadet ve coşkuyla dolar; artık yalnızlık nedir bilmezsiniz.

Hep güvenli bir yer aramak sizi sınırlar içine sokar ve özgürlüğünüzü elinizden alır. Demir kafesin içinde kalıyormuş gibi hissedersiniz ama orası o kadar korunaklı gelir ki oradan çıkmak istemezsiniz. Çünkü düzeninizin bozulmasından korkarsınız.

Aşk kapıyı çaldığında tüm düzen yok olur. Aşk size hiç olmadığınız cesareti verir ve daha önce hiç yapmadığınız şeyleri yapmaya başlarsınız. Aşk ile beslenerek ve  aşk ile özgürce akarak   sürüden ayrılarak özgürleşirsiniz. Koşulsuz şartsız vererek ve karşılığında hic bir şey beklemeyerek evrensel aşkı yaşar; sınırları aşarsınız.

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı

[email protected]

www.dunyadegisimakademisi.com