Kadın, kadın olduğunu anne olunca daha da iyi anlıyor bence. Allah’ın bahşettiği en kutsal görev annelik. Başlıyor ve ölene kadar devam ediyor, eksilmeden çoğalarak hatta kendinden önce yavrusunu düşünerek, tüm canlılarda bu böyle, Allah öyle bir iç güdü vermiş . Karşılıksız sevmenin, tek güvenli limanı anne kucağı. Karnınızda hissettiğiniz andan itibaren sevgisi sarıyor tüm benliğinizi, annelik çok fedakarca, vefalı yapılan, çok önemli bir görev ama gönüllü. 

Bir işe alınma görüşmesi vardı sosyal medyada, belirtmeden, annelerin yaptığı tüm zorluklar sıralanıyor ve hiç tatil olmadığı ayrıca ücret verilmeyeceği, bu işi severek gönülden yapılacağı anlatılıyordu, iş için başvuranlar ‘deli misin der gibi’ bakıyordu, kimse kabul etmedi kendinden emin ama işveren konumundaki kişi, bu insanlık dışı gibi görünen zor işleri zevkle yapan tek kişinin, anneler olduğunu hatırlatınca, çoğu göz yaşlarına boğuluyor.

Annelerin kadınların değerini bilelim, el üstünde tutalım, baş tacı edelim, kadınları okumuş kendini geliştirmiş toplumlar yücelir gelişir çünkü yeni nesilleri yetiştiren annelerdir. Ne kadar vizyonu geniş ise kültürlü ise, Türk gelenek göreneklerine bağlı ve yaşatıyor ise yavrusu da hepsini alır, kamera gibi kayıt eder, kendi yavrularına da taşır öğretir. Türk kimliğimizi yitirmeden, kadınımıza insanımıza ülkesini seven gençlerimize sahip çıkarak bu ülkeyi birlik beraberlik içinde yükseltebiliriz. 

Mayıs ayı doğa gibi insanların da uyanma ayı gibi, farkındalıklarımızı yüksek tutalım, bizden başka yok!  Açan tomurcuklar mis kokulu rengarenk çiçekler insana huzur, yaşama Sevinci, enerjisi ve umut veriyor.  

Başkomutan, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün de dediği gibi, 

‘Ey yükselen yeni nesil,

Gelecek sizindir .

Cumhuriyeti biz kurduk, 

Onu yükseltecek ve sürdürecek Sizsiniz!’

Emanete ihanet olmaz, cumhuriyete de sahip çıkmalıyız, özgürlüğümüze de!

Ümidimiz gençlerimiz ama imkanlar sağlayarak elbette.

Anneliği hak eden, başta CAnım annem olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Seni çok seviyorum benim fedakar anneciğim ❤ Vefat etmiş annelere de rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun.

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramımız da şimdiden kutlu olsun, tüm bayramlarımız bayram edasında geçsin, coşku ve kıvançla.

Canım ülkemi güzel ve iyi günler beklesin. Huzur, refah, ferah, güven, barış, sevgi, saygı, kardeşlik, özgürlük içinde, demokrasi şemsiyesi altında hak ettiğimiz onurda, gururla yaşayalım cennet vatanımızda . Bu topraklar medeniyetin beşiği, çok kıymetli, herşey burda başlamış Anadolu’da, biz sahip çıktığımız sürece , dünya var oldukça Türk yeryüzünde var olacak. 

Ne kutlu ne mutlu Türküm diyene!