Nisan 2019’da yayınlanan  rapor ortaya koymaktadır böylece ABD’nin katliam tarihini biraz daha detaylı öğrenmiş olacağız. “Batılı Ülkelerin Sömürgeci ve Soykırım Tarihi” adıyla yayınlanan raporda küresel haydut ABD’nin geçmişinin katliam ve soykırımlarla dolu olduğunu görürüz. Raporda, ABD’nin katliamlarla dolu sömürge ve soykırım tarihi şöyle anlatılıyor:

“Batılı Ülkelerin Sömürgeci ve Soykırım Tarihi”

Amerika kıtasının keşfedildiği süreçte 70 milyon Kızılderili kendi topraklarında katledildi.

ABD, 1945 yılında Japonya’ya iki atom bombası atarak 350 bin kişinin ölmesine ve binlerce insanın da sakat kalmasına sebep oldu.

1945 senesinde Almanya’nın Saksonya Eyaleti’nin başkenti olan Dresden kentine üç gün süreyle havadan bomba yağdıran ABD, çocuk ve kadınların çoğunlukta olduğu 200 bin kişiyi öldürdü.

ABD, 1950’de üç sene boyunca savaş uçaklarıyla bombaladığı Kuzey Kore’de dört milyona yakın insanı öldürdü.

1950-1959 yılları arasında Küba’da 60 bin kişi ABD destekli Batista birliklerince katledildi.

1962-1975’de ABD, Vietnam savaşı boyunca üç milyon sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu ve bu savaşta zehirli portakal gazı kullanarak soykırım yaptı.

ABD, 1991’de Birinci Körfez savaşında Irak’ı işgal ederken altı haftada attığı 85 bin ton bombayla 113 bin sivili katletti.

11 Eylül 2001’de Dünya Ticaret Merkezi, Pentagon ve Beyaz Saray’ı hedef alan saldırılardan sonra Afganistan’ı işgal etti ve bu işgal sırasında Afganistan’da 150 bin sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu.

2003’te Irak’ı işgal eden ABD bir milyondan fazla Iraklıyı katletti.

ABD, Ortadoğu politikası kapsamında 2011’de başlayan Suriye iç savaşına müdahale ederek bölgede yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve beş milyonu geçen Suriyelinin muhacir olmasına ortak oldu.

İşte bu, ABD’nin katliam ve soykırım tarihidir. Bunca katliam ve soykırıma imza atan bir devletin insan hakları ve dünya barışı için söyleyeceği hiçbir sözü yoktur. ABD geçmişte nasıl yayılmacı bir politika izlemişse, bugün de aynı hedefler doğrultusunda politikalar belirlemektedir.

ABD geçmişte nasıl ki ayırım gözetmeden katliam ve soykırımlar yapmışsa, bugün de aynı şekilde suçlu suçsuz ayırımı yapmadan masum ve sivil insanları katletmektedir. 1776’da bağımsızlığı ilan edilmiş olan ABD’de o günden bugüne başkanlar, yöneticiler, hükümetler değişmiş olsa da, asıl amaca ulaşmak için şeytanî yöntem değişmemiştir.

O yüzden ABD’nin emperyalist sömürgeci politikalarını, yaptığı katliam ve soykırımları ve de Türk İslam âlemi coğrafyası  içerisinde oluşturmak istediği bölücü faaliyetleri dile getirmeye devam edeceğiz. Ta ki Müslüman Türk milleti olarak asıl düşmanı tanıyıncaya ve bu düşmanın bize yapmak istediği kötülüğün farkında oluncaya kadar...