Trabozonspor güçlü rakibi lig lideri, Beşiktaş karşısında ikikez geriye düşmesine rağman üç iki ye getirdiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 4-3 yenik ayrıldı. Trabzonspor taraftarı maça büyük ilgi gösterdi Galatasaray maçından sonra, Beşiktaş maçında da Akyazı medikal par arena yine ful çekti. Trabzonspor taraftarı Galatasaray maçındaki Dik oyna kareogfi’sinden sonra, Beşiktaş maçında,Dozer gibi oyna Kazım gibi sev kareografi ne imza attı müthiş bir gece oldu. Trabzonspor dozer gibi oynadı önede geçti ama sonunu getiremedi.

Akyazı medikal par anena daki, Galatasaray maçında Engelli taraftarın yaşadığı sorunlar Beşiktaş maçında da devam ettiği gözlendi. Anlaşılan oki Engelli futbol severlerin hiçbir şikayeti dikkate alınmamış. Maça girebilen engelli taraftarlar sabahın erken saatlerinde saat 10.00 gibi Engelli gişesi önünde uzun kuyruk oluşturdu. Tekerlekli sandalyede maçı izlemek için evinden çıkan bir engelli taraftar, Maçı izleyip 15 saat gibi bir aradan sonra evine dönebildi. Trabzonspor yönetimi bu konuda Galatasaray maçınan sonra sorunda haberdar edilmesine rağman aynı sorun devam etmesi Engelli taraftarların tepkisini çekti.

Birdaha maça gitmem diyen engelli taraftarlar var, İnsanları stadyumlara çekmek varken stadyumlar dan uzaklaştırmak niye.?

Buradan Trabzonspor yönetimine Tavsiyemdir, Trabzonspor kulübü amatörce yönetilmemeli. Engelli taraftarlar konusunda insanları mağdur etmeye bir son verin. Hiç bir şey bilmiyorsanız bilenlerden örnek alın. Diğer kulüpler bu organizasyonu nasıl yapıyor diye bir bakın. İnsanları her maç mağdur etmekten vazgeçin. Giresun dan Trabzon’a Trabzonspor maçına gelmiş bir tekerlekli sandalyedeki Engelli insanı maçı izleyemeden geri göndermek kimsenin haddine değildir. Stadyum kapısına değil, Stadyum’a gelmeden bu insanlara biz sizi içeri almayız deyinde bari insanlar o yorgunluğu boşa çekmemiş olsun.

Trabzonspor 41.461 kişilik stadyumunda Engelli kontenjanı denir, Değişik değişik rakamlar söyleniyor. Lütfen yönetim olarak konu hakkında doğru düzgün bir açıklama yapın. Hayatın yorduğu bu insanları birde siz yormayın.

Dozer gibi oynayan takımın, Kazım gibi seven Engelli Taraftarlarına bir Engelde siz Olmayın…