Trabzonspor iyi başladığı iyide götürdüğü maçta, Akhisar karşısında 11. dakika da Cikalleshi nin ayağından gelen gol ile geriye düşmesine rağmen, Oyunu kontrol alatında tutup baskılı oyunu devam ettirdi. Sahada üstün olan taraf her zaman Trabzonspor Olsada İlk yarıyı 1-0 geride kapatan taraf da Trabzonspor oldu.

Rakibine karşı üstün oynayan, Gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor kiliti açmak için ikinci yarı çift forvet’e döndü. Oyuna sonradan giren Dame N'Doye'un ayağından 58. dakika da golü buldu. Golden sonra baskılı ve etkili olan taraf yine Trabzonspor du, Basklı futbol 65. dakika da Trabzonsor’a Hugo Rodellega nın kaleci Bora tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandırdı.Penaltı yı kullanan Uğur demirok kalaci Bora ile topu ayrı köşelere göndererek Trabzonspor’un 2-1 öne geçemsini sağladı. Sonrasında beraberlik için yüklenen Akhisar’ın verdiği açıkalarda, yine sahneye gecenin adamı Dame N'Doye çıktı ve maçın skorunu belirledi. Trabzonspor Akhisar karşısın da Üç puanı üç gol ile alı.

Trabzonspor haftaya evinde ağırlayacağı Galatasay’a karşı, geriye düştüğü maçtan 3-1 gibi bir skor ile galip ayrılmanın motivasyonu ile çıkacak. Trabzonspor  Galatasaray maçına kesinlikle çift forvet ile başlamalı. Rodellega tek başına etkili bir oyun sergileyemiyor, Dame N'Doye ve Rodellega aynı anda daha verimli olur. Bunu Akhisar maçında Dame N'Doye oyuna girdikten sonra daha iyi görmüş olduk.

Yusuf yazıcı da son haftalarda düşüş olduğu bir gerçek, Sabredip ısrar edip kazanmak şart. Olcay şahan asistlerine devam ediyor, kanatlar iyi çalışıyor Trabzonspor yoluna sekiz haftadır yenilgisiz devam ediyor.

İkinci yarı Alanya ve Konya maçındaki puan kayıpları, hiç hesepta olmayan iyi oynayarak kaybedilen puanlar olsa da, Trabzonspor Fırtınası esmeye devam ediyor…