Merhaba dostlarım;

Bu köşe yazı konum, Aile bağları.

Hani şimdilerde sadece elimizdeki telefona sığdırdığımız ve o muhteşem sofraları, tatları, uzunca ilgili sohbetleri unuttuğumuz bu yaşadığımız çağda (aile) bağlarını önemini er yada geç anlayalarını gözlemliyorum şu aralar...

Gözlemliyor ve bu kutsal bağı yakalayanları gönülden alkışlıyorum.

Koşuşturmalı hayat içinde aslında evet bazen kişinin kendi kendini dinleme ihtiyacı olabilir fakat sahiplenme duygumuzun nüksettiği zamanda en yakınlarımıza da ihtiyaç duyarız.

 O muazzam duyguyla iletişime geçeriz. Birden şu sözcük aklıma geldi (CAN).

Ne anlamlı güven dolu sözcük. İşte çıkarların malesef ki hesplandığı bu ilginç yaşanan çağda bu sözcüğün gerçek anlamını yaşayanlara selam olsun.

Bizi ne yaparsak yapalım kayıtsız, şartsız kabul eden kişi sayısı ne olursa olsun aile içindeki bireylerimizin, aile hele ki bu çağda çok önem taşıyor.

Aile deyince anne, baba önemli tabii kardeş, abi, abla bazen de aileni bölüp yollarını ayırdığın kişi bile ailenin parçası olabiliyor hayatınızın içinde. Önemli olan o muazzam kelimenin hakkını verip insani duygularımızı yitirmemek der. Her sabah uyandığımızda o paha biçilemez duyguları yaşamamız ömrümüzce ve hissetmemiz dileği ile. Bu teknolojiye yenildiğimiz çağda.