Eskiden yalnız karanlıktan korkardı çocuklar, oysa şimdi insan kılıklı şeytanlardan korkar oldular. Çevremizde o kadar çoğaldılar ki, yüzlerini görseniz gerçekten tiksinti gelir. Nereden, ne zaman hangi köşeden çıkacakları belli değil? İnsanların birbirlerine güvenleri, iyice zayıfladı. Bir atasözü vardır ya bu devir onun devri. 
“Her yüzüne güleni dost sanmayın”. Arkanı döndüğün anda sanki kuyunu kazacaklar gibi endişe içerisinde dolaşıyoruz. Tenha yerler güvensiz olabilir ama artık kalabalık yerlerde bile güven yok. Bu iblisler daha büyük zarar versinler diye, özellikle kalabalık yerleri seçiyor. Hele bazıları var ki afyon yutmuş şeytanlar. Çocuklarımızı, dağa kaçırıyorlar, dövüyorlar, sövüyorlar. Karşı gelen çocukları ya öldürüyorlar, ya da anneni babanı öldüreceğim tehditlerini savuruyorlar. Bilhassa çocukları her kötü işte kullanıyorlar. Analar, babalar ağlıyor. 
Bunların, acıma duyguları tamamen alınmış. Bunlar Kanla besleniyor tercihleri de daha fazla kan dökmek. Bir başka tür şeytanlar var ki, insanların evini, arabasını, cahil kalsınlar diye okullarını yakarak, maddi manevi zarar veriyorlar. Bunların yaşadığı yörelerde, çocuklar okula gidemiyor. Eğitim alamıyor. Halk korkudan göç ediyor. Onlara boyun eğmektense kaçmanın daha hayırlı olacağını düşünüyorlar. Bu, şeytanlar istiyor ki; İnsanlar eğitimsiz kara cahil, bakımsız sefil kalsınlar, bize boyun eğsinler.. Bunun içinde sürekli okul yakıyor, Ambulanslara ateş ediyorlar, çocuklar okumasın, düşünmesin istiyorlar. Akıllansın istemiyorlar. Çünkü bunlar, insana düşman. Afyonla besleniyorlar kafaları yerinde değil. “Be hey vicdansız hiç el kadar çocuk öldürülür mü? ” 
Bu şeytanlar hiçbir zaman insanları sevmediler ki, kendi ideolojilerini destekleyen toplulukları bile sevmediler, en çok ta onlara eziyet ettiler, acı çektirdiler. Hala da öyle değil mi ? Onları malzeme olarak kullanmıyorlar mı ? Özellikle de fakir çaresiz insanları seçmiyorlar mı ? Güçlülere dokunamadılar.
Bu şeytanların tek besin kaynakları insan kanı. kadın erkek çocuk ayrımı da yapmazlar yeter ki kan aksın .. Demek istediğim çok dikkatli olmak lazım böyle insanlarla asla karşılaşmamak, bunların dolaşacağı yerlerden kaçınmak. Şüphelendiğiniz, dikkatinizi çeken kişileri gördüğünüz anda hemen oradan uzaklaşmak mümkünse yetkililere bildirmek gerekir. Bunlara dikkat ederseniz Sizler hiç bir şey kaybetmezsiniz. Ailenizi kazanırsınız. Kısacası toplum olarak uyanık olmamız şart.