Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile galibiyetle başlayan bir sayfa açtı. Hemde o kadar önemli bir maçtı ki, Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetmiş alacağın galibiyet tabiri caizse 9 puanlık bir maçtı.

Aslında oyun sistemi ciddi anlamda değişmemişti. Sadece oyuncular daha özverili daha çok mücadele ederek Denizlispor'u kendi sahasına hapis etti.

İlk yarı Fenerbahçe baskıya rağmen bir türlü aranan gol bulunamadı. Özellikle Samatta attığı gol haricinde saha içerisinde beklentilerden çok uzaktı.

İrfan Can Kahveci'nin attığı golün iptal edilmesi gerçekten utanç verici. Nedense söz konusu Fenerbahçe'nin lehine bir durum olduğunda emsal teşkil eden kararlara imza atılıyor.

Bu akşam Emre Belözoğlu teknik sorumlu olarak ilk maçına çıktı ve ilk galibiyetini aldı. Evet oynanan futbol tatmin edici değildi ancak bu akşam 9 puanlık galibiyete imza attı. Ligin kalan haftalarında hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın puan kayıpları yaşayacağını düşünüyorum. Futbolda lan değişiklikleri genelde takımlara olumlu yansır, ligin kalan haftasında da Fenerbahçe'ye olumu yansımasını temenni ediyorum.