Evet başladı başlamasına da… Enerjisi sönük ve yok sanki biraz. Belki de bu yıl ben gitmediğim içindir:)

Evet her yıl ben de davetli olarak gidiyorum. Bu yıl da mayıs ayında olacaktı. Pandemi den dolayı ertelendi. Bu yıl 6 Temmuz itibari ile başladı. Benim gideme me sebebim de hem Amerika’dayım, hem de pandemi den dolayı kalabalık ortamlardan korktuğum için henüz Cannes Film Festivaline katılmak için bana biraz erken gibi geldi.

Umarım bir sonraki sene festival tarihine kadar tüm pandemi den kurtuluruz da rahat rahat, sorunsuz gideriz.

Biraz da Cannes Film Festivaline kimler katılmış, neler giymişler şöyle bir göz atalım bakalım.

En beğendiklerimle başlamak isterim.

Harika bir Leonie Hanne!

Muhteşem görünüyor. Nasıl görkemli nasıl şık, nasıl gösterişli bir kostüm olmuş. Rengi de çok iyi. Bayıldım. Sindirella gibi. Saçı, hafif makyajı çok çok güzel olmuş. Kırmızı halının hakkını vermiş. Sadece takılarını beğenmedim. Ama bu kadar kusur kadı kızında da olur diyerek, önemsemiyoruz.

Çok şık çok!

Perfect!

Fıstık gibi Chiara Ferragni…

Kırmızı halıda fıstık gibi olmuş dersem yanlış bir şey söylemiş olmam. Giambattista Valli marka elbisesi ile çok iyi görünüyor. Elbisesinin rengi çok iyi. Üzerindeki metal rengi çiçek detayları da çok iyi. Fakat gel gelelim saçlarına, hiç iyi durmuyor. Sanki kendi örmüş gibi amatör duruyor. Daha özel, daha özenli bir saç olmalıydı.

Olmamış Bella Hadid.

Bella Cannes Film Festivali açılış gecesinde kırmızı halıda idi. Ama hiç beğenmedim. Çok kötü bir kostüm, çok sıradan bir ayakkabı ve gelin saçıyla hiç sevemedim. Hele o arkadaki tül parçasından kuyruk ne mana. Çok alaturka olmuş.

Sevemedim hiç.Olmamış.

Şık bir Carla Bruni…

Muhteşem görünüyor. Çok şık, çok zarif, çok hoş. Celine marka elbisesi ile, ayakkabıları, çantası ve takısı da çok şık ve çok uyumlu. Çok ta pozitif. Carla kırmızı halının hakkını vermiş.

Enerjisiz... Candice Swanepoel.

Ahh ne kadar kötü bir seçim.

Çok manasız. Bazen yorum da yapamayıp kalırsın ne diyeceğini bilemezsin ya işte o nokta, maalesef. Kırmızı halı da bu tulum ne mana. Bu alakasız tulum Etro markasına ait. Takıları da çok kötü. Hele o bayat balık bakışı, enerjisiz. Hiç sevmedim. Diyorum ya Cannes Film Festivali bi enerjisiz geldi bana. Ona da öyle gelmiş olacak ki hissettirmiş.

Her Zaman Şık Helen Mirren.

Dolce&Gabbana kostümü ve rengi çok yakışmış. Yaşına göre muhteşem bir kadın. Kostümü, rengi, takısı, makyajı, çantası, ayakkabısı, saçı çok iyi görünüyor. Daha iyi kostümlerle görmüştük kendisini ama şu anda da hiç fena değil.

İddialı…

Çok hoş.

Şimdi Cannes'te olmak vardı…

Ahh keşke ben de şu an orda olsaydım. Neler neler giyerdim:) Neyse artık bir sonraki Cannes film festivaline inşallah. Takip edenler bilir. Her sene orada çok ilgiyle ve sevgiyle karşılaşıyorum. Fotoğrafçılar, fotoğraf çektirmek isteyenler, kameralar, kırmızı halı  ahh çok güzel…

Bu arada Cannes Film Festivali başladı gündem çok yoğun, geçen hafta başlayan ve hala devam eden moda markalarının defileleri de var. Konserler de var. Gündemim çok yoğun olduğu için oraya biraz az göz atalım.

Chanel’e ne olmuş?

Chanel’in defilesi o kadar kötüydü ki hiç sevmedim.

Bir kaç fotoğraf paylaşacağım  ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım. 

Kostümler çok acayip, giyilemeyecek kadar kötüydü. Bir   çok kostümü de gecelik kıvamındaydı. Sevemedim.

Chanel demeye bin şahit lazım.

İlginç Balenciaga…

Balenciaga hep ilginç görüntüleri ve ilginç kostümleri ile kendinden söz ettirir.

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Ben bir kaç kostümünü çok sevdim. Bazıları da çok ilginç, sizlerle de paylaşmak istedim. Karar sizin…

Diğer gündemimiz de hayli yoğun birazı da haftaya kalsın diyerek diğer haberlerime geçmek istiyorum.

Lady Gaga’ya ne olmuş?

Lady Gaga New york’ta.

Evde altın gününe gidiyor sanki. 5 kostümle görüntülenmiş.

Hepsi bir birinden kötü. Orası öyle, burası böyle diyemeyeceğim. Elle tutulur hiç bir tarafı yok. Hiç biri Lady Gaga tarzı değil.

Aslında sanki Lady Gaga değil.

Çok klasik, alaturka. Hiç sevmedim ve de şaşkınım. Acaba film çekimi sahnelerinden olabilir mi? Bu görüntüler. Umarım öyledir. Çünkü gerçekten hepsi birbirinden kötü kostümler. Ona da hiç yakışmamış. Bir film çekimi için saçlarını koyu renk yaptırmıştı. Umarım en kısa zamanda yine eski sarı saç rengine döner. Çünkü bu saç rengi de ona hiç yakışmadı.

Acilen sarı saça dön ! Sevgili Lady Gaga.

Süper Starımız Ajda Pekkan.

Süper Starımız Ajda Pekkan Bodrum’da sahne almış.

Sonrası bu bol shoplu fotoğrafları basına servis edilmiş. Tabi tüm basın sahnesini değil de bu bol shoplu fotoğrafları diline doladı.

Bence onun gibisi yok. Ne yapsa yakışır. Yapsın da…

Üstelik dizlerinden ameliyat geçirmiş olmasına rağmen iki saat te sahne de kalmış.

Siz de o yaşta olun da, siz de sahne de olun da, siz de onun enerjisin de olun da ve onun kadar şık ve farklı olun da o zaman konuşursunuz.

Çok güzel, çok şık, çok hoş görünüyor.

Bravo Süper Starımız Ajda Pekkan…

Uykudan önce Rihanna.

New York’ta akşam yemeğine sanki gecelikle, boynuna da incileri dolamış çıkmış.

Sanırım geceliğini giyinmiş tam yatmak üzereyken uyumaktan vazgeçip kendini dışarı atmış olabilir mi?

Bu arada saçı, yüzü ve makyajı çok iyi.

Siz ce nasıl görünüyor?

Rüküş Selena Gomez…

Eşofman ile topuklu ayakkabı ikilemi kulağa hoş geliyor mu? Bana hiç hoş gelmiyor. Bu görüntüde de gördüğümüz gibi. Çok çok manasız ve kötü. Hele o küpeler, ah o küpeler. Adı üzerinde eşofman (rahat kıyafetler), altında topuklu ayakkabı (adı üstünde topuklu ayakkabı) olmaz.

Olmamış ta…

Ebru Şallı çok hoş…

Nasıl güzel görünüyor. Bayıldım valla enerjisine, dekor arabaya, arabanın çiçeklerle süslenmesine, Ebru’nun dekor araba ile renk uyumuna, elbisesinin kırmızı, pembe renk uyumuna, ayakkabısının uyumlu ve şık olmasına. Sadece çanta biraz sırıtmış, bana göre pembe renk olsaymış çok daha iyi olurmuş ama olsun bazen renk zıtlıkları güzel olur. Burada beni rahatsız etmedi. Hatta hiç te fena değil.

Bayıldım gerçekten. Enerjisi de süper.

Çok güzel ve çok şık bir fotoğraf olmuş.

Beşiktaşlı Gülşen…

Gülşen Beşiktaş şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkmış. Fotoğrafları ilk gördüğüm de çok şaşırdım. Nasıl yani böyle sahneye mi çıkmış derken Beşiktaş gecesinde sahne aldığını öğrenince neyse ki yatıştım. Tabii ki böyle bir gece de sahneye çıkıyorsanız süper de uyumlu olmuş.

Bir de tabi tebrik etmek lazım Gülşen’i fit görüntüsünden dolayı. Spor ve şık nasıl olunur işte böyle olur.

Muhteşem görünüyor.

Bu arada bir de düğünümüz var.

Gelin Zeynep Bastık, damat Tolga Akış.

Zeynep çok zarif, çok hoş görünüyor. Çok ta mutlu. Enerjisi tavan. Önemli olan da bu zaten çok mutlu olmak. Mutlu, güler yüzlü, enerjik fotoğraflar her zaman bir  çok kusuru kapatır. Gelinliğine gelecek olursak, çok hoş. Tabi ki her gelinin hayalinde bir gelinlik vardır ve evlenince onu ister. Bu da Zeynep’in hayalindeki gelinlikmiş. Dolayısıyla bize çok laf söylemek düşmez. Gerçi söyleyecek söz olsa yine durmaz söylerdim ama şahane görünüyor. Diyecek söz bırakmamış.

Her şey olması gerektiği gibi çok güzel. Bizde kendisini tebrik ediyor. Allah tamamına erdirsin, çok mutlu olun diyoruz.

Seviyorum Sizi!

Bu haftalık ta benden bu kadar.

Kalın sağlıcakla.

Sevgiler, Selamlar, Saygılar…

Nur TÜRKŞEN