Medya Dünyası

Serpin Alparslan ile Sektörel Bakış

Sektörel Bakış Her Cuma 11:30’da EkoTürk’te. Türkiye ekonomisinin nabzı bu programda atıyor. Serpin Alparslan, turizmden sağlığa, eğitimden inşaata tüm sektörleri, önde gelen temsilcileriyle Sektörel Bakış’ta masaya yatırıyor. Televizyon dünyasının başarılı ve güzel ismi Serpin Alparslan farklı sektörlerden konu ve konuklarla kendine özgü ekonomi yayıncılığı diliyle her hafta arşivlik ve detaylı izlenmesi gereken programlara imza atıyor.  İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Serpin Alparslan, medya sektörüne 1992 yılında İnterstar’da adım attı. Alparslan, çalışmalarına birçok televizyonda ekonomi sunuculuğu yaparak devam etti. Farklı gazetelerde ekonomi köşe yazarlığı yapmasının yanında sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. EkoTürk’te her Cuma 11.30’da Serpin Alparslan ile Sektörel Bakış’ı mutlaka izleyin!

Şeyda Görmez Klip Güzeli Oldu!

Başarılı ve güzel sunucu Şeyda Görmez son dönemde oyunculuk çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Yakın zamanda bir sinema filmi projesinde de yer alan Şeyda Görmez farklı tanıtım filmlerinin yanı sıra klip oyunculuğu ile de öne çıkıyor. Güzel oyuncu son olarak Serhat Çiçek’in  Kılıç Müzik etiketiyle yayınlanan "Ben Bu Aşkın Çilesini" isimli tekli çalışmasının video klibinde yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Dijital Platformlarda yerini alan klipte bir aşk ve ayrılık anlatılıyor. Söz & Müzik: Anonim olan şarkının Düzenlemesi Veysel Aslan’a ait. Serhat Çiçek aynı zamanda Klibin yönetmenliğini de üstlenirken klip Diyarbakır ve Mardin’de çekildi. Klipte Şeyda Görmez güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile yine adından söz ettiriyor. Şeyda Görmez’in önümüzdeki günlerde spikerlik ve sunuculuk çalışmalarının yanı sıra oyunculuk projeleri de sürecek.

Hakan Ekemen ile 4.Kuvvet

İletişimci Hakan Ekemen Bayrak Tv’de yeni bir programa başladı. 4.Kuvvet programında her hafta farklı alanlardan konu ve konuklarla gündeme dair sohbetler gerçekleştiren Hakan Ekemen 4.Kuvvetle izleyicilere farklı bir bakış açısı sunuyor. Çarşamba akşamları Bayrak Tv’de yer alan programın 25 Mart günü konuk olarak Corona Virüsün Eğitime etkisini , yaşanılan zorlukları , Uzaktan Eğitim sürecini konuştuk.

Müzik Dünyası

IRMAK ARICI "KULA BELA"

Irmak Arıcı'nın yeni teklisi "Kula Bela "Dmc etiketiyle tüm digital platformlarda yayında.

Sözü ve müziği Irmak Arıcı'ya düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait olan şarkı Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde kliplendirildi.

Ceylan İlle de Sen

CEYLAN beklenen;   Youtubeceylanmüzik kanalına özel , türkü ve sürpriz eserlerle, İlk eser ‘İLLE DE SEN’i  siz sevenleri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Bugün itibari ile tüm dijital platformlarda…

SELMİ ANDAK şarkılarına füsunSu yorumu!

1995 yılında Arzu Ece ile birlikte Eurovision şarkı yarışmasında Melih Kibar şarkısıyla Türkiye ‘yi temsil eden , uzun yıllardır özel organizasyonlar  da , orkestrası ile sahne alan füsunSu arşivinde yer alan bir çok eserini Youtube kanalında ve tüm dijital platformlar da yayımlamaya başladı. 1978 yılında Ersan Erdura tarafından seslendirilen ,müziği Selmi Andak ,sözleri Özdemir Kaplan ‘a ait  ‘’Acılar  Sürekli Olamaz ‘’ adlı şarkıyı füsunSu rap müziğinin sevilen ismi Rey ile yeniden yorumladı. Aynı zamanda; 2002 yılında Varna Uluslararası DiscoveryŞarkı Yarışmas’ında  füsunSu’ya ‘’En İyi Artistlik Performans Ödülü ‘’ getiren  sözleri Nezih Topuzlu ‘ya ait, müziği Selmi Andak şarkısı olan ‘’YAŞAMAK ‘’  dafüsunSu yorumu ile  yeniden yorumlandı. Selmi Andakimzalı iki şarkı Loras Prodüksiyon etiketiyle  tüm dijital platformlarda yerini aldı. Loras Stüdyolarında kaydedilen  ‘’Acılar Sürekli Olamaz‘’ ve ‘’Yaşamak  ‘’ adlı   özel şarkıların yeni düzenlemesi Ogün Sayharman imzası taşıyor .

AYŞE DİNÇER’DEN DEMİŞTİM DEĞİL Mİ?

1977 yılında Mersin'de doğan  Ayşe DİNÇER , müziğe olan sevgisi ve ilgisi küçük yaşta başladı.

Mersin Gazi Lisesinde okurken, liseler arası ses yarışmasında birincilik aldı.

Çocukluğu zorluklarla geçen Ayşe Dinçer, eğitim hayatına devam ederken aynı zamanda Mersin'de düğün salonlarında şarkı söyleyerek parasını kazanıp ailesine katkıda bulundu.. En büyük hayali, hayranı olduğu  Belkıs Akkale'yi  görmek ve tanışmak idi. 1996 yılında Belkıs Akkale'nin de jüri olarak bulunduğu TRT Türk Halk Müziği yarışmasına katıldı.Ve o yarışmada Akdeniz bölge birincisi ve Türkiye ikincisi olarak o hayalini gerçekleştirdi.

2002 yılında Mersin'den ayrılarak Ankara'ya yerleşti..6 sene Ankara'da yaşadıktan sonra, 2008 yılında ''Koçum Benim'' albümü ile İstanbul serüveni başladı..

Bu albümden sonra profesyonel olarak ilk Flash tv'de 7 yıl boyunca ''Evlere Şenlik''  programını sundu.. Daha sonra  bir çok tv kanallarında  ''Gönüllerin Ayşe'si adı altında halen devam ediyor.

Sanatçının sunmuş oduğu programın ismi ''Gönülerin Ayşe'si olarak halk tarafından verildi.

2008 den itibaren halk oylaması ile Türkiye'de, Avrupa'da, Amerika'da, Avusturalya'da ve dünyanın bir çok Ülkesinde sayısız halk konserleri verdi.Halen bu konserlere devam etmekte..

Şimdiye kadar 9 albümü olan sanatçı 2020 yılında 10.albümünü çıkardı..

ALBÜMLERİ

1999 -  GÖZLERİN AYDIN

2008 -  KOÇUM BENİM

2010 -  BU FASÜLYE 7.5 LİRA (DİLARA)

2011 -  BAY BAY CANIM

2012 -  NAKIŞ NAKIŞ

2013 -  GÖNÜLLERİN AYŞESİ

2014 -  AŞKIMIZ OLAY OLACAK

2015 -  BUNUN ADI AŞK

2017 -  OH SANA

Şimdiler de ise yepyeni 2020 ait DEMİŞTİM DEĞİLMİ? 10 eserden olaşan albümün sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor.

Müzik yönetmeni: ALİ YILMAZ. Bilgisayar program: HATEM TUTKUS. Kayıt mix: BAHADIR SAĞBAŞ. Yaylı grubu: İSTANBUL STRİNGS. Bas: MEHMET ÖZEN. Gitar: İLTER KURCALA. Perküsyon: CENGİZ ERCÜMER. Ney zurna: EYÜP HAMİŞ. Mey duduk zurna: EMRE SINANMIŞ. Kabak kemane: HÜSEYİN YALÇIN. Klarinet saksafon trompet: AYKUT SÜTOĞLU. Bağlama grubu elektro bağlama buzuki cümbüş: ALİ YILMAZ. Vokal grubu: BURÇİN CANTÜRK SİBEL YILDIZ BAHADIR SAĞBAŞ ÖZGÜR ARKUN ALİ YILMAZ. Mastering: MUAMMER TOKMAK.

LİNET ‘TEN YATSIN YANIMA

Müzik dünyasının en güçlü kadın vokallerinden Linet'in yeni teklisi "Yatsın Yanıma" Seyhan Müzik Gold etiketiyle tüm digital platformlarda yayında. Sözü ve müziği Gülden'e, düzenlemesi Selim Çaldıran'a ait olan şarkının  video klibi idil Dizdar ve Said Dağdeviren yönetmenliğinde Mahmut Muhtar Paşa Köşkü'nde tarihi bir atmosferde çekildi. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve müzikseverler tarafından büyük ilgi ve takdir gören "Yorum Farkı" serisine YATSIN YANIMA yı   ekleyen Linet'in hayranlarına "Yorum Farkı" sürprizleri devam edicek. YATSIN YANIMA Yapım: Seyhan Müzik Gold

Söz-Müzik: Gülden Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: İdil Dizdar&Said Dağdeviren Radyo İletişim: Emel Yalçın

PELİN GEDİK’TEN İKİ ŞAŞKIN

Pelin Gedik'in yeni teklisi  "İKİ ŞAŞKIN"  DMC etiketiyle tüm digital platformlarda yayında. Sözü ve müziği Zeki Güner’e, düzenlemesi Fırat Deniz Haznedaroğlu’na ait olan ‘’İKİ ŞAŞKIN’’ın İzmir'de çekilen video klibinin yönetmeni Onay Çebar. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk teklisi ÇELLO’’ İle müzik dünyasında kendine yer edinen Pelin Gedik 9 Eylül Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunu. 6 farklı dilde şarkı söylüyor ve Türkiye'nin en güçlü sahnelerinde performans sergiliyor. İKİ ŞAŞKIN Yapım: DMC Söz-Müzik: Zeki Güner Düzenleme: Fırat Deniz Haznedaroğlu Yönetmen: Onay Çebar