Bugün;  27 Mayıs 2019 Pazartesi Ay günü, Ay  Balık burcundayken  güne başladık.

Ay Balık burcundan geçerken kendimizi; rahat, huzurlu, romantik, iyimser, yardımsever ve hümanist hissederiz. Tüm canlılara ve doğaya karşı daha duyarlı oluruz.

Yaşadığımız Dünya’yı “sınırları kalkmış” olarak algılarız. Aynı zamanda çevremizde olup biten olumsuz enerjiyi de bir sünger gibi emeriz. Bu durum biraz da aslında kendimizin enerjisinin tükenmesine neden olur. Dolayısı ile Ay Balık burcundan geçerken biraz da ruhsal olarak yoruluruz.

Ay Balık burcundan geçerken biz de bu duyguyu yaşayacağımızdan bugünlerde biraz da Balık burçlarını anlarız. Ayrıca hassas olur ve çabuk kırılırız. Herkese fedakarca yardım eder ve çoğu zamanda bu huyumuzdan dolayı  suistimale uğrarız.

Ay Balık burcundayken; Ay Zodyak kuşağını gezerken diğer tüm burçları tek, tek dolaşmış ve artık yolculuğunun son durağındadır. Dolayısı ile diğer tüm burçlarının bilgilerini almış ve artık tüm bu bilgilerle kendi içinde çözülmeye başlamıştır.

Tüm bu birikimle soyut alana doğru geçilir. Burada her şey özümsenir ki, bir sonraki aşamada; (yani Ay’ın tekrar Koç burcuna geçişiyle meydana gelen yeni döngüsünde)  yepyeni konulara ve başlangıclara konsantre olabilelim.

Bu nedenle Ay’ın Balık burcundan geçtiği günlerde; kendimizi içe kapatırız  ve sonra ki döngü başlangıcı olan Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle yeniden doğar ve tekrar tüm burçları dolaşır yeni deneyimler yaşarız. Ay’ın her burcu 2- 2.5 günde geçmesiyle yaklaşık 30 günde bir bu deneyimi tekrar ederiz.

Ay Balık’ta iken; Balık burcunun gölge yanıyla da, hayalci, ürkek, tembel, keyif düşkünü ve dağınık olabiliriz. 

SAĞLIK ÖNERİLERİ

Balıklar fiziksel Dünya’dan  ruhsal Dünya’nın geçiş yeridir.

Balık burcu sağlık açısından ayaklarımızı temsil eder. Bu nedenle Ay Balık burcundan geçerken ayaklarımız hassaslaşır.

Özellikle bu günlerde ayaklarımız sıcak tutmaya özen gösterelim.

Uzun doğa yürüşleri de bugünler için uygun değildir. Fakat bazı kürler ayaklara uygulanacak masajlar veya fizik tedaviler için ise oldukça uygundur.

Ay Balık’ta iken ayak ameliyatları yapılmaması daha uygundur.

Bu günlerde  sinir sistemimiz de hassaslaşır.

Ayrıca bugünlerde içilen ilaçların etkisi daha fazla hissedilir. Alkol de Ay Balık günlerinde sizin hassalaşmış sinir sisteminizi daha çok  etkiler.

Ayrıca zehirlenme riskinin arttığı günlerdir.

*

  • Saat 11:07’de Ay Merkür karesi gerçekleşiyor.

Ay Merkür karesi kesinleşmiş olacak. Bu açının etkisi ile duyacağınız bazı sözler keyfinizi kaçırabilir.

Zihinsel olarak ta kendinizi huzursuz hissettiğiniz bir gün olabilir..

Bazı dedikoduların canınızı sıkması yerine; günün bu “olumsuz” enerjisini, kendinizi özellikle Merküryen işlere yönlendirerek aşabilirsiniz.

  • Saat 14:49’da Ay Venüs 60 derecelik açısı gerçekleşiyor.

Ay’ın Venüs ile uyumlu olan 60 derecelik açısı ile tolerans ve hoşgörü yükselir. İkili ilişkilerde ve diplomasi de olumlu işleyen enerjilerin aktif olduğu saatlerdir.

  • İkili ilişkiler, Aşk
  • Sanatsal faaliyetler
  • Finansal alan

İkili ilişkileriniz için oldukça olumlu enerjilerin aktif olduğu bir gündeyiz. Bugün partnerinizle uyumlu ilişkiler kurabilir.

Birlikte sinema, tiyatro veya konser gibi sanatsal aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Birlikte bu aktivitelerden keyif alırsınız.

Ayrıca yaratıcılıktan da duygusal olarak beslendiğimiz bir açıdır.

Bugün daha çok kadınlarla ilgili konular ön plandadır. Haberler, piyasa, gündem bugün kadınlara yönelik enerjiler sunar.

  • Saat  22:30’da Ay Neptün kavuşumu gerçekleşiyor.

Gün içinde Ay’ın Neptün ile kavuşumu altında; maneviyattan duygusal olarak besleniriz.

Ruhani konularla ilgilenebilir, dua ve meditasyon ile bugünü geçirebiliriz.

Bu açının etkisi ile ayrıca; sanatçılar yaratıcılıkları için ihtiyaç duyduğu İlhamı alabilirler ve ortaya harika eserler koyabilirler. Çok güçlü tüm sınırların ortadan kalktığı güçlü bir hayal gücüne bugün sahip olunabilir.

Bugün yardım etmekten, fedakarlık yapmaktan da ayrıca duygusal olarak beslenebiliriz. İhtiyacı olanlara yardım elini uzatmak için tam zamanı. Hem yardım edilen, hem yardım eden bugün oldukça mutlu olacaktır.

Sağlıkla 

Özlem Çetinkaya YILMAZ

Youtube kanalıma  www.youtube.com/c/ozlemcetinkayayilmaz   üye olmayı  unutmayınız.

Danışmanlık ve sorularınız için;

☎ 0531 - 258 51 28  Whatsapp veya  [email protected]  mail atabilirsiniz.