2200 yıllık bu derin güç Türk Devletlerinin de arasında ki devamlılığı ve bağlantıyı sağlayan en önemli unsurdur... Bu gücün Devlet içinde pek çok Sır Odaları var. Özellikle de Gayri Nizami Harp planlarının olduğu odalar zor zamanlarda çok ama çok önemlidir. Zamanında Fetö bu odalardan biri sandığı Kozmik Oda’ya yapmış olduğu operasyonu asla unutmadık! Fetö’nün yani Gladyo’nun da en büyük planlarından biri de bu Sır odalarına ulaşmak ve gelecekte daha büyük bir Operasyon ile (15 Temmuz hadisesi) çıkarmaya çalışacakları savaşı kendi kontrollerine almaktı. Ama nitekim planları istedikleri gibi olmadı. Devlet daha sonra yaptığı karşı operasyon ile Gladyo’ya ağır bir darbe vurdu. Ama öldürücü bir darbe değildi bu! Asıl darbe ise önümüzdeki dönemde olacak. Bunun emarelerini de göreceğiz. Bu kişileri de aşan büyük operasyonlar olacak. Ama tam da sorulması gereken hususlardan biri de bu odaların önemi nedir… ?

Gayri Nizami Harp planlarının olduğu bu odalar, alışılmış şekilde balmumuyla mühürlü değildir. İleri teknolojiyle korunan bu odalar yine sürekli güncellenen şifrelerle, yüz ve parmak izi tanıyan sistemlerle mühürlü tutuluyor. Benzer sistemler bazı kurumların stratejik birimlerinde de mevcuttur (EGM, MİT, GENELKURMAY, KDGM)

Bildiğimiz kadarıyla bu planların içinde Türkiye'nin önde gelen iş adamları, hukukçular, akademisyenler, bazı Araştırmacılar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin adı yer alıyor. Olası bir harp durumunda bu kişilerin nasıl bir görev üstleneceği de ayrıntılarıyla belirtiliyor. Ancak, bu kişilerin, kendilerine verilecek görevlerden barış döneminde haberleri yok...

Kadim bir Devlet yapısının varlığına inanmayan, Derin Devleti Belediye teşkilatı sanan insanlar bazı hususları iyi araştırsın ve ona göre konuşsun. Biz Türk Devletinin gücünü iç siyaset bağlamında tartanlardan değiliz. Bu gücü biliyor ve bu yapının misyonuna sonuna kadar inanmış insanlarız. Dolayısı ile ısrarla Türk Devletini karalama ve aklı sıra 2200 yıllık Kadim yapıya yok diyerek yalan diyerek insanımızın güvenini ve inancını kırmaya çalışan Gladyo taktikleri yapan kişilere de itibar etmemek lazımdır. Unutmamak gerekir ki değişen dünya dengeleri içinde Türkiye’nin yeri ve önemi çok büyüktür. Türk Devleti Tarihten aldığı sorumluluk ve güç ile yoluna güçlü bir şekilde devam edecektir. Türk Devleti geçmişin gücü ve geleceğin stratejisi ile küllerinden doğmaya ve yeniden Cihan’a mühür vurmaya hazır olacaktır. 

Ve son söz: ‘’Türkiye’nin devletleri, kişileri ve olayları da aşan ilahi bir misyonu var. Bu misyon tecelli ettiğinde Türkiye’nin derin gücü daha iyi anlaşılacaktır.’’