Bugün;  21 Temmuz  2019  Pazar Güneş  günü, Ay Balık  burcundayken  güne başladık.

hümanist hissederiz. Tüm canlılara ve doğaya karşı daha duyarlı oluruz.

Yaşadığımız Dünya’yı “sınırları kalkmış” olarak algılarız. Aynı zamanda çevremizde olup biten olumsuz enerjiyi de bir sünger gibi emeriz. Bu durum biraz da aslında kendimizin enerjisinin tükenmesine neden olur. Dolayısı ile Ay Balık burcundan geçerken biraz da ruhsal olarak yoruluruz.

Ay Balık burcundan geçerken biz de bu duyguyu yaşayacağımızdan bugünlerde biraz da Balık burçlarını anlarız. Ayrıca hassas olur ve çabuk kırılırız. Herkese fedakarca yardım eder ve çoğu zamanda bu huyumuzdan dolayı  suistimale uğrarız.

Ay Balık burcundayken; Ay Zodyak kuşağını gezerken diğer tüm burçları tek, tek dolaşmış ve artık yolculuğunun son durağındadır. Dolayısı ile diğer tüm burçlarının bilgilerini almış ve artık tüm bu bilgilerle kendi içinde çözülmeye başlamıştır.

Tüm bu birikimle soyut alana doğru geçilir. Burada her şey özümsenir ki, bir sonraki aşamada; (yani Ay’ın tekrar Koç burcuna geçişiyle meydana gelen yeni döngüsünde)  yepyeni konulara ve başlangıclara konsantre olabilelim.

Bu nedenle Ay’ın Balık burcundan geçtiği günlerde; kendimizi içe kapatırız  ve sonra ki döngü başlangıcı olan Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle yeniden doğar ve tekrar tüm burçları dolaşır yeni deneyimler yaşarız. Ay’ın her burcu 2- 2.5 günde geçmesiyle yaklaşık 30 günde bir bu deneyimi tekrar ederiz.

Ay Balık’ta iken; Balık burcunun gölge yanıyla da, hayalci, ürkek, tembel, keyif düşkünü ve dağınık olabiliriz. 

17 TEMMUZ 2019 OĞLAK BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASININ BURCUNUZA ETKİSİ-3

Yaylar ve yükselen Yaylar 2

“Maddi ve manevi değerlerim”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında  gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz;  maddi ve manevi değerleriniz alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; maddi alanda netleşmemiş olan durumlar, “neyi ne şekilde yapayım ?” düşüncesi artık bu Ay tutulması ile netleşir ve açığa çıkan konular ile bir karara varmanızı kolaylaştırır.

Kendinizi tutulma esnasında huzursuz hissedebilirsiniz. Duygusal olarak açığa çıkan durumlar ile, kendinizde bir “değersizlik” hissi yaşayabilirsiniz.

Ayrıca bir yüzleşme ile kendi “özdeğerinizin” farkına varırsınız.

Takip eden 6 ay boyunca bu duygu ile yüzleşmeniz söz konusu olabilir.

Felsefik bir öğreti tutulmayı takip eden 6 ay boyunca sizde bir aydınlanma olarak açığa çıkar ve kendi değeriniz değer katabilir. 

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 1

“İmajım ve sağlığım”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz; imajınız olan alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; bu Ay tutulmasında karakteriniz ve kimliğiniz ile ilgili daha çok sizi tanınır yapan olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kendiniz ve imajınızla ilgili bilmediğiniz bazı konular, tutulma sonrasında bilinir olurlar.

Bununla birlikte sağlam, ayakları yere basan bir duruşta sergileyebilirsiniz. Güçlü kimliğiniz ve kendinize olan güveniniz sayesinde, ortaya herkesin ilgisini çeken bir kimlik koyabilirsiniz.

Ayrıca bu tutulma ile takip eden altı ay içinde, kalp sağlığınızla ilgili de dikkatli olmanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz.

 

Kovalar ve yükselen Kovalar 12

“Vicdanınızla yüzleşmeler”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz;  iç dünyanız ve kişisel gelişim alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile kendi kişisel gelişiminizde aldığınız kararlarda bir netlik kazanacaksınız. 

Tutulma sonrası kendi iç dünyanızda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Dolayısı ile takip eden altı ay boyunca, kişisel gelişiminizle ilgili çalışmalar gündeminize girebilir.

Yaşayacağınız farkındalıklarla tekamül edeceğiniz bir süreç olabilir.

Bu Ay tutulmasından sonra bu oluşumunuzla ne kadar hazır olup olmadığınız konusunda bir netlik kazanabilirsiniz. 

Yada kendinizde eksik gördüğünüz alanları belirleyecek ve bu yönde kendi iç dünyanız ile yüzleşeceksiniz. Yaşadığınız farkındalıklar tutulmayı takip eden 6 ay boyunca zaman, zaman kendini gösterecek ve sizin hayatınızda kadersel olarak bir takım değişimleri beraberinde getirecek olabilir.

Balıklar ve yükselen Balıklar 11

“Arkadaşlarınızın iç yüzünü görüyorsunuz”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz;  sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız alanında yaşayacaksınız.

Sosyal çevrenizde, arkadaş guruplarınızda,  üye olduğunuz gruplarda, hayır  kurumlarında bir takım görevleriniz ve misyonunuz konusunda bir netleşme sonucu görev alabilirsiniz.

Bu güne kadar bir türlü bir karara bağlanamamış konular bu Ay Tutulmasını takiben tek, tek netleşip açığa çıkarak, artık ne yapmak istediğiniz konusunda size yol gösterebilir.

Geleceğe yönelik bir takım yeni projeleriniz için artık bir karara varabilirsiniz.

Dolayısı ile Tutulmayı takip eden altı ay boyunca yılın ilk yarısında en çok bu konulara konsantre olabilirsiniz.

Sağlıkla 

Astrolog: Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık ve sorularınız için ☎ 0531 - 258 51 28  Whatsapp

veya  [email protected]  mail atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/c/ozlemcetinkayayilmaz üye olmayı unutmayınız lütfen.