2017’nin ilk saatlerinde terör yine İSTANBUL’da bir eğlence mekanında yeni yılı karşılayan silahsız, kadınlı erkekli masum insanlar, hain ve vahşi terörün alçakça saldırısına uğradı. 39 kişinin hayatını kaybettiği 65’inin de yaralandığı bu vahşeti kınıyorum, lanetliyorum. 

Hayatını kaybedenlere Ulu Tanrı’dan rahmet, yaralılara acil şifalar, bu masum insanların yakınlarına ve Yüce Türk Milleti’ne de sabırlar diliyorum. 

Bu hain ve kalleş saldırılarda 2016 yılında 750’si şehit 1250 civarında askerimizi, polisimizi, insanımızı kaybetmişiz. Bunun yanında içte ve dışta büyük tehlikeler, büyük badireler atlattık. Sayın Başbakanın da ifadesi ile 2016 yılında Türkiye’de yaşananlar pişmiş tavuğun başına bile gelmedi gibi. 

PKK’nın Güneydoğu’da yerleşim yerlerinden sökülüp atılması ile şehirlerde topluluklara hain ve kalleş saldırılarının, Suriye’de hız kesmeden süren iç savaşın, Fırat Kalkanı Harekâtı’nın ve 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının yanında diğer iç ve dış olaylar, ekonomik gelişmelerin getirdiği baskılar yüzünden 2017’yi, beklentilerimiz gerçekleşeceği bir yıl olarak değerlendirmeliyiz. 

2017’nin İstanbul’a hüzünlü gelişi yanında Suriye’de ateşin kesilmesinde öne çıkan Türkiye’nin, IŞİD’e ve PKK’ya da layık olduğu dersi verecek deneyime, tecrübeye ve güce sahip olması geleceğe güvenle bakmamızın esas kaynağıdır. 

Artık bu hain ve kalleş saldırıların olmadığı güzel günlere. 

Değerli Okurlarım, 

Evvelki hafta sizlere duyurduğumuz gibi Kıbrıs’ta Kanlı Noel’in 53ncü yılı münasebeti ile yapılan etkinliklerden sonra, gazetede diğer sütunlarda yayınlanan bildiriyi sizleri için hazırladım. 

İnternette de yayınlanıyor. 

Bilgilerinize sunarım.