Bugün;  20 Temmuz  2019  Cumartesi Satürn  günü, Ay Kova  burcunda boşluktayken  güne başladık.

Ay boşluktayken; herhangi yeni bir iş başlatılmaması tavsiye edilir. Bunun yerine daha önceden başlamış olan işleri tamamlamak ve toparlamak yerinde olur.

Ay bir sonraki burca girene kadar olaylara müdahele etmeden akışta kalarak takip etmek en doğru davranış şeklimiz olur. 

Çünkü Ay boşlukta ilerlerken;  enerjiler kontrol edilemez ve güçlü olur. Dolayısı ile olayların gidişatına müdahele edemez ve genelde çıkan sonuçlardan da hoşnut kalmayız.

Bu nedenle Ay boşlukta iken “akışta kalmak” en doğru davranış şeklimiz olur.

Ay saat 00:18’de Balık burcuna geçiyor.

hümanist hissederiz. Tüm canlılara ve doğaya karşı daha duyarlı oluruz.

Yaşadığımız Dünya’yı “sınırları kalkmış” olarak algılarız. Aynı zamanda çevremizde olup biten olumsuz enerjiyi de bir sünger gibi emeriz. Bu durum biraz da aslında kendimizin enerjisinin tükenmesine neden olur. Dolayısı ile Ay Balık burcundan geçerken biraz da ruhsal olarak yoruluruz.

Ay Balık burcundan geçerken biz de bu duyguyu yaşayacağımızdan bugünlerde biraz da Balık burçlarını anlarız. Ayrıca hassas olur ve çabuk kırılırız. Herkese fedakarca yardım eder ve çoğu zamanda bu huyumuzdan dolayı  suistimale uğrarız.

Ay Balık burcundayken; Ay Zodyak kuşağını gezerken diğer tüm burçları tek, tek dolaşmış ve artık yolculuğunun son durağındadır. Dolayısı ile diğer tüm burçlarının bilgilerini almış ve artık tüm bu bilgilerle kendi içinde çözülmeye başlamıştır.

Tüm bu birikimle soyut alana doğru geçilir. Burada her şey özümsenir ki, bir sonraki aşamada; (yani Ay’ın tekrar Koç burcuna geçişiyle meydana gelen yeni döngüsünde)  yepyeni konulara ve başlangıclara konsantre olabilelim.

Bu nedenle Ay’ın Balık burcundan geçtiği günlerde; kendimizi içe kapatırız  ve sonra ki döngü başlangıcı olan Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle yeniden doğar ve tekrar tüm burçları dolaşır yeni deneyimler yaşarız. Ay’ın her burcu 2- 2.5 günde geçmesiyle yaklaşık 30 günde bir bu deneyimi tekrar ederiz.

Ay Balık’ta iken; Balık burcunun gölge yanıyla da, hayalci, ürkek, tembel, keyif düşkünü ve dağınık olabiliriz. 

 

17 TEMMUZ 2019 OĞLAK BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASININ BURCUNUZA ETKİSİ-2

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 6

“Sağlığınız konusunda bilmediklerinizi öğreniyorsunuz”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında  gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz;  iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve evcil hayvanlarınız ile ilgili alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; daha önceden bilmediğiniz  bazı sağlık sorunlarınız bu tutulmadan sonra açığa çıkacak olan enerji ile artık bilinir hale gelebilir.

Bu sağlık sorunlarınız kalp ile ilgili olabilir. Sırt bölgesinde bazı ağrı teması içerebilir. Tansiyon veya dolaşım sisteminizle ilgili olabilir.

Dolayısı ile yılın ilk yarısı, sağlığınız ile ilgili tüm bu sağlık sorunları netleşir ve siz ne yapmanız gerektiğinin kararını verebilirsiniz.

Başaklar ve yükselen Başaklar 5

“Aşkınız ile ilgili bilmediğiniz, konuları öğrendiğiniz bir tutulma”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz; çocuklar, aşklar, yetenekler ve hobileriniz alanında yaşıyor olacaksınız.

Eğer çocuğunuz yok ise; sahip olma konusunda bu tutulmadan sonra kararsız kaldığınız bazı konularda netleşir ve artık bir karara varabilirsiniz. 

Eğer çocuğunuz var ise; çocuklarınızla ilgili kararsız kaldığınız henüz netleşemediğiniz konularda bu tutulmadan sonra bir karara varabilirsiniz. Muhtemelen onların bir hobi edinmeleri için veya yetenekleri doğrultusunda bir uğraş kazandırabilirsiniz.

Eğer aşk konusunda bir kararsızlık içinde iseniz; bu Ay tutulması size ilişkinizin ne yönde gelişeceği doğrultusunda yolunuza ışık tutacaktır.

Ayrıca aşklarınızla ilgili bilmediğiniz bir takım konular tutulma sonrası açığa çıkabilir.

Bunlardan başka tutulma sonrası takip eden 6 ay içinde, sizin daha önceden farkında olmadığınız bir yeteneğinizin farkına varabilirsiniz. Dolayısı ile açığa çıkan konular sizin ne yönde gitmeniz gerektiği yönünde yolunuza ışık tutacaktır.

Teraziler ve yükselen Teraziler 4

“Atalarınız”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında  gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz;  ev, aile ve ebeveynler alanında yaşıyorsunuz.

Dolayısı ile; eviniz ile ilgili tutulma öncesi netleşmemiş düşünceleriniz, tutulma sonrası bir karara varmanıza yardımcı olacak. Bilmediğiniz bazı konuların açığa çıkışı ile eviniz hakkında netlik kazanabilirsiniz.

Evinizin görüntüsü ile ilgili bir dekorasyona da karar verebilirsiniz.

Evinizi satmak veya yeni bir ev almak düşüncesi içinde olabilirsiniz. 

Tutulma sizin zihninizdeki bu güne kadar karara varılmamış konulara bir netlik gelmesini sağlayacaktır.

Ayrıca anne ve babanızla ilgili bilmediğiniz veya sizin için net olmayan bazı konular tutulma sonrası netlik kazanabilir. Atalarınızla ilgi bilmediğiniz konulara ışık tutulabilir. Her şekilde tutulmadan sonra sağlam şekilde ayaklarınızın yere basmasını sağlayacak kararlar alacaksınız.

Takip eden 6 ay içinde yaşamınızı bir şekle sokmuş olacaksınız.

Akrepler ve yükselen Akrepler 3

“Basın ve ben”

17 Temmuz’da Oğlak burcunun 24°04’ derecesinde Ankara saatine göre saat 00:38’da Oğlak/Yengeç aksında  gerçekleşen bu “Parçalı bir AY TUTULMASINI” siz; kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevrenizi içeren konular alanında yaşıyor olacaksınız.

Dolayısı ile;  sahip olduğunuz belki de bugüne kadar kimse ile paylaşmadığınız fikirleriniz kardeşleriniz/yakın çevreniz tarafından beklenmedik bir şekilde öğrenilecek olabilir. 

Bugüne kadar bir sır gibi gizli tuttuğunuz düşünceleriniz ve fikirleriniz yakın çevreniz tarafından “şok edici” olarak karşılanabilir.

Ayrıca eğitim, ticaret ve medya sektörüyle de ilgili bir alanı aydınlattığından;bu tutulma ile skandal magazin haberlerini de beraberinde getirebilir.

Bu Tutulmanın etkisi ile belki bu güne kadar kararsız kaldığınız, medya, eğitim ve ticaret alanında henüz netleşmemiş fikirleriniz netleşir.

Dolayısı ile takip eden 6 ay boyunca hayatınıza bir yön verecek olabilirsiniz.

 

Sağlıkla 

Astrolog: Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık ve sorularınız için ☎ 0531 - 258 51 28  Whatsapp

veya  [email protected]  mail atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/c/ozlemcetinkayayilmaz üye olmayı unutmayınız lütfen.