Spiritüel Enerji Uzmanı & Astrotransformatör Melik Yılmaz

19 Kasım 2021 Türkiye saatiyle 09. 07 de Venüs ve Uranüs'ün arasında oluşan hoş açı adate tutulma öncesi maddi, manevi motivasyon verdi herkese ardından 11. 57 de Algorab sabit yıldız ile etkileşimde olan Boğa burcunun 23 derecesinde Merkür etkisinde bir ay tutulması gerçekleşti. Kuzey ve Güney ay düğümlerinin 1. 5-2 yıllık süreçte İkizler-Yay akısından bu tutulmayla beraber Boğa-Akrep aksına geçmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki yaklaşık 2 yılık süreç bıyunca tutulmalar Boğa-Akrep aksında olacak.

Önümüzde 4 Aralık’ta gerçekleşen İkizler-Yay hattının son tutulmaıs Güneş tutulmaıs olacak. Hermetik apokalips sembolizmde bu 1. süvarinin 2. süvaiye bayrağı devretmesi anlamına geliyor. 1. Süvari eril enerjiprenseiblerini temsil ediyordu 2. süvari dişil prensibleri temsil ediyor. Mahşerin 4 atlısı ezoterik metaforunda 1. süvari insanın fizik bedenini 2. süvari Astral bedeni 3. Süvari Mental Bedeni ve 4. Süvari İlahi bedeni sembolize eder. Bu süreçte tutulmalar fizik bednede etkileşimini sürdürken aynı zamanda göksel olayları fizik bedenle beraber astral bedende daha çok hissedeceğiz.

Ay düğümleri İkizler-Yay dayken seyahatar, özgürlük, seyahatlerle ilgili kısıtlamalar, eğtim ve öğretim konuları, felsefe, hukuki konular gündemdeyken 2 yıldır, Boğa-Akrep aksına ay düğümleirnin geçişiyle beraber, toprak, toprak ürüenleri, toprak altıya ilgili tüm konular özellikle akrep toprak altını sembolize ettiği için, gizlenmiş ve üstü örtülmüş pek çok olayın ortaya çıkması, ekonomi, borsa, beslenme, gıda, ordu, askeri güçler ve ekonomik kritik durumlar ile ilgili konular gündeme gelecek. Bu tutuma sürecinde parasını aklıılıca yatırımlarda kullananlar özeelikle toprağa ve gayrimenkule yatırım yapanlar yeraltı kaynakları olarak özellikle altına yatırım yapanlar şanslı süreçleri deneyimleyebilirler. Tutulma Algol adlı sabit yıldız olan Pegsus takımyıldız içerisinde yer alan bu sabit yıldızla etkileşim halinde gerçekleşti. Algol isminin anlamı araplar bu yıldıza Ra's Al Ghul yani şeytanın başı derler.

Mitolojik metaforda Algol, Medusa nın başı ie bağlnatılıdır. Medusa kendini Athena nın tapınağına adamış çok güzel bir prensestir. Poseidon’un Medusaya göz koyması ile döngü başlar. Poseidon Medusa ya zorla sahip olur Athena bunu duyduğunda Poseidona kızmak yerine Medusayı cezalandırmaya karar verir ve onun saçlarını yılana çeviriyor ve gözlerine bakanı taş olması lanetiyle adeta mühürlüyor. Bu mitolojik metaforda bizlere alt anlamı olarak Medusanın kurban rolüne bürünüp, karşıkıklı baştan çıkarma sonucu birlikte olup bu olayın sorumluluğundan kendini kayıt dışı tutup böyle bir deneyime maruz kalıp daha doğrusu bu deneyimi seçmiş bilgisnin mesajlarını veiryor. Unutulmamlıdırki madalyonun her zaman ikiyüzü vardır. Psikoljide suistimale tutunmak deneyimine benzetebiliriz hatta uzmanlar buna ikincil çıkar der. Athena daha sonra Perseusu Medusa'nın başını kesmekle görevlendirir. Medusa'nın gözlerine bakan taş olacağı için, Perseus a aynalı bir kalkan verir. Perseus Medusa nın başını bu aynaı kalkanla onun bakışlarından korunarak keser ve birçok insanın bu dönemde Medusa nın başını ve ayna kalka sembollü takı takma ritüeli burdan gelir.

Algol son derece malefik etkilere sahip bir sabit yıldızdır. Algol etkisiyle, cianyetler, boyun kesme, infaz, özellikle İşid bu duruma en uygun örnek, tecavüzler, cinnetler, işkence çekmek ve çektirmekten zevk alınacak saditsçe ve mazoşistçe patolojik davranışlar, hayvani içgüdüler, dürtüsel davranış modelleri, hırs ve saldırganık hissi, kıskançlık , ihtiras, derin tutkular, acımasızca davranış modelleirni gündeme getiyor arapların şeytanın başı olarka tanımladığı Algol sabit yıldıznın etkileri. Medusa başı kesildiği zaman mitolojik metaforda başının sol tarafındaki kan zehiri, sağ tarafındaki kan ise şifayı sembolize ediyor, bu bizlere negaitf ve sarsıcı olaylarla birlikte enerjiyi doğru kullanırsak kadersel anlmada önümüzdeki süreçlerde özellikle Pluton un oynadığı rol çok önemliyidi açığa çıkarttığı enerji adeta hem zehri hemde panzehri verdi insanlara özellikle iyi  gitmeyen ilişkiler, yanlış yapılan işler, iyi gitmeyen problemli sosyal ilişkiler bunların yıkımı ve imhası üzerinde etkisini sürüyor ve sürdürüyor olacak özellikle güneş tutulmasın kadar etkisini sürdürecek.

Pluton'un bu etkisi özellikle Boğa-Akrep sabit burç aksında gerçekleştirdiği için kalıcı değişim süreçlerinden geçirecek. Mars-Uranüs karşıtlığı bu tutlmada Mars'ın savaş yangın mücadele enerjisi, Uranüs'ün ani değişimler, beklenmedik olaylar, hava ile ilgiliolaylar, uçaklar ikisi birlikte hava ile ilgili zararlı zorlayacı olaylar özellike kuru soğuk hava, uçak kazaları, dünya genelind önemli noktalarda depremler olması olasılıklarını beraberinde geitiriyor. Ülkemizin sınırları ve güvenliği ile ilgili sorunları gündeme getiriyor 4. ev ve 10. ev aksını etkilediği için yien terör ve suikast olaylarını skandal durumunda toplu cinayetleri gündeme getirebilir. Jüiter'in bu tutulmaya yaptığı sert açı, Jüpiter'in büyütücü etkisi negatif etkilerin enerjisini büyütme yönünde etkiledi.

Bu süreçte birçok insan yaşadığı olayarın etkisini büyütebilir yada var olan sıkıntılarını eskiye nazaran daha yoğun hissedebilir. Özellikle sözlü tartışmalarda abartılı tutumlardan kaçınılmalı sağduyulu kalmaya özen gösterilmelidir. İçsalgı bezleriile ilgili rahatsızlığı olanlar özellikle şeker hastalığı ile ilgili sorunu olanlar güneş tutulması sürecine kadar ekstra dikkat etmeliler. Boğaz ve bdemcik ile ilgili problemler bu dönemde karşımıza çıkabilir, tiroid rahatsızlığını tetikleyecek durumlar gündeme gelebilir. Uranüs'ün boğada olması eylemsizlik içinde zen bilincinde sorunlar ışık tutcağımız 2023 te ilk çıkışı yakalayıp önümüzdeki 2 yıllık süreci akıllaca yönetip geçtikten sonra 2025 te dünya insanın karmik eylemlerini tamamlyaıp aydınlık sürece gireceği gözüküyor.

4 Aralık Güneş tutuması süreicne kadar "Ya Gaffar Ya Kayyum Ya Rahim Ya Şafi esmalarını 101 er kere zikredebiir, "19 kasım 2021 tarihinde başlyan ve devam eden boğa burcu dolunayı portalından gelmekte olan dönüştürücü ve yenilieyici enerjileirn benim ve bütünün en yükske hayrına beni etkilemesini seçiyorum." olumlamaısnı yapabilir, Ametist, Labradorit ve çeroit taşlarının şifa eenrjisindne faydalanabilirisniz. Yargının yargılacağı bu plutonik süreçte sen de büyük yargıdan önce kendini yargıla ve Ölmeden önce Öl unutma sadece ölüler görür.