Bugün;  18 Ağustos  2019  Pazar Güneş, Ay Balık burcundayken  güne başladık.

Ay Balık burcundan geçerken kendimizi; rahat, huzurlu, romantik, iyimser, yardımsever ve hümanist hissederiz. Tüm canlılara ve doğaya karşı daha duyarlı oluruz.

Yaşadığımız Dünya’yı “sınırları kalkmış” olarak algılarız. Aynı zamanda çevremizde olup biten olumsuz enerjiyi de bir sünger gibi emeriz. Bu durum biraz da aslında kendimizin enerjisinin tükenmesine neden olur. Dolayısı ile Ay Balık burcundan geçerken biraz da ruhsal olarak yoruluruz.

Ay Balık burcundan geçerken biz de bu duyguyu yaşayacağımızdan bugünlerde biraz da Balık burçlarını anlarız. Ayrıca hassas olur ve çabuk kırılırız. Herkese fedakarca yardım eder ve çoğu zamanda bu huyumuzdan dolayı  suistimale uğrarız.

Ay Balık burcundayken; Ay Zodyak kuşağını gezerken diğer tüm burçları tek, tek dolaşmış ve artık yolculuğunun son durağındadır. Dolayısı ile diğer tüm burçlarının bilgilerini almış ve artık tüm bu bilgilerle kendi içinde çözülmeye başlamıştır.

Tüm bu birikimle soyut alana doğru geçilir. Burada her şey özümsenir ki, bir sonraki aşamada; (yani Ay’ın tekrar Koç burcuna geçişiyle meydana gelen yeni döngüsünde)  yepyeni konulara ve başlangıclara konsantre olabilelim.

Bu nedenle Ay’ın Balık burcundan geçtiği günlerde; kendimizi içe kapatırız  ve sonra ki döngü başlangıcı olan Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle yeniden doğar ve tekrar tüm burçları dolaşır yeni deneyimler yaşarız. Ay’ın her burcu 2- 2.5 günde geçmesiyle yaklaşık 30 günde bir bu deneyimi tekrar ederiz.

Ay Balık’ta iken; Balık burcunun gölge yanıyla da, hayalci, ürkek, tembel, keyif düşkünü ve dağınık olabiliriz. 

Ay saat 01:36’te boşluğa giriyor.

Ay saat 19:32’de Koç burcuna geçiyor.

Ay Koç burcundayken;  heyecanlı, neşeli ve bir çocuk gibi meraklı oluruz.  Bir çocuk heyecanı ile her şeye ilgi duyar fakat  hevesimizi çabuk kaybedebiliriz.

Ay’ın Koç burcundan geçtiği günlerde heyecanımızı zapt edemez; enerjik, sabırsız, meraklı, cesur ve atak oluruz. Bugünlerde çok çabuk ilgi alanımızı değiştirebiliriz.

Koç enerjisi ile; aklımıza gelen bir şeyi hemen yapmak isteriz. Sonunu düşünmeden kalkıştığımız işler yüzünden ya hevesimiz çabuk geçer yada pişman olur bu yüzden de başımız derde girer. .

Aşırı cesaretimizden ve gözümüzün kara olduğu günler olduğundan; “kaza” risklerinin arttığı günlerdir.

Bugünün enerjisi ile yeni başlangıçlar yapacak gücümüz olur.

Duygusal olarak ta, yeni ve saf olana çekiliriz.

AY’IN GÜN İÇİNDEKİ AÇILARINA BAKARSAK:

  • Saat 01:35’te Ay ile Plüto arasındaki 60 derecelik enerjiyi yaşayacağız.

Ay’ın Plüton ile 60 derecelik açısı ise, günün güçlü değişim gösteren hislerimize şahit olabiliriz.

  • Değişen hisler
  • Derin duygular
  • Sezgiler

Hisleriniz oldukça derin ve güçlüdür bugün. 

Bu açı; güçlü ve karizmatik insanlardan destek alınacağını da anlatıyor.

Bu güçlü enerji aynı zamanda “şiddet” riski de içerir. Enerjiyi olumlu kullanmak için, derin konuları araştırmaya yönelik kullanmak yerinde olacaktır. 

Tasarım açısı olarak ta değerlendirilebilir.

Bugün değişen duygu durumunuza dikkat edin; içgüdüsel olarak muhtemelen doğru yolda ilerlersiniz.

Bu açıdan sonra Ay boşluğa girdiğinden akşam saat 19:32’ye kadar Ay Koç burcuna geçene kadar günü akışta kalarak geçirmeliyiz.

Peki bu nedemek oluyor?

O saate kadar elde olan yarım kalmış islerimizi bitirebiliriz. Ancak yeni ve bizim için önemli bir olayı bu Ay’ın boşlukta olduğu saatler olan 01:36 ile 19:32’ arasına denk getirmesek iyi olur.

Çünkü hiçbir olay o saatlerde istediğimiz gibi gelişmez.

Ay’ın gün içinde başka açısı kalmadığından günü  de bu enerji ile sonlandırıyoruz.

Sağlıkla 

Astrolog: Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık ve sorularınız için ☎ 0531 - 258 51 28  Whatsapp

veya  [email protected]  mail atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/c/ozlemcetinkayayilmaz üye olmayı unutmayınız lütfen.