Bugün;  17 Eylül  2019  Salı Mars günü, Ay Koç burcunda boşluktayken güne başladık.

Ay Koç burcundayken;  heyecanlı, neşeli ve bir çocuk gibi meraklı oluruz.  Bir çocuk heyecanı ile her şeye ilgi duyar fakat  hevesimizi çabuk kaybedebiliriz.

Ay’ın Koç burcundan geçtiği günlerde heyecanımızı zapt edemez; enerjik, sabırsız, meraklı, cesur ve atak oluruz. Bugünlerde çok çabuk ilgi alanımızı değiştirebiliriz.

Koç enerjisi ile; aklımıza gelen bir şeyi hemen yapmak isteriz. Sonunu düşünmeden kalkıştığımız işler yüzünden ya hevesimiz çabuk geçer yada pişman olur bu yüzden de başımız derde girer. .

Aşırı cesaretimizden ve gözümüzün kara olduğu günler olduğundan; “kaza” risklerinin arttığı günlerdir.

Bugünün enerjisi ile yeni başlangıçlar yapacak gücümüz olur.

Duygusal olarak ta, yeni ve saf olana çekiliriz.

Ay saat 13:30’da Boğa burcuna geçiyor.

Ay Boğa burcundayken, keyfimize düşkün oluruz. Dünya’nın zevklerini  algılamaya çalışırız. 

Dokunmak, duygusal haz almak,  tat almak, güzel kokularla koku alma duyumuzu beslemek  Ay’ın Boğa burcundan geçerken içgüdüsel olarak beslendiğimiz alandır.

Somut olan elle tutulan değerler önem kazanır…

Tam anlamıyla materyale önem veririz bu iki günlük süreçte. 

Ay Boğa’da iken hareketlerimiz ağırlaşır ve tembellik yapmaktan da ve zevk alırız. 

Hem ağır hareket ettiğimizden, hem de tat alma duyumuz bugün oldukça hassaslaşacağından kilo alma riski altında oluruz.

Sağlık önerileri:

Boğa burcu; boyun, ense ve çene bölgemizi temsil eder.

Bu bölgeler Ay Boğa burcundan geçerken hassaslaşır. Boyun omurları, troid bezimiz, ses telleri, bademciklerimiz etkilenir.

Dolayısı ile boyun bölgesinde ameliyatlar bu iki günlük süreçte uygun değildir. Fakat ilaç tedavi, masaj veya fizik tedaviler yapılabilir. 

GÜNÜN ÖNEMLİ GEZEGEN HAREKETLERİ:

SATÜRN DÜZ HAREKETE GEÇMEK ÜZERE DURAĞA GİRİYOR.

Hayat tecrübelerimizi Satürn düz hareketine geçtikten sonra sorumluluklarımız doğrultusunda eyleme geçirebiliriz. Kalıcı ve sağlam adımalar atabiliriz ve bunları edindiğimiz tecrübelerimiz doğrultusunda artık daha akıllıca ve sağlam adımlar olarak yerine getiririz..

Üç gün kadar Satürn durakta kalıp, daha sonra direk hareketine geçecek.

AYIN AÇILARINA BAKARSAK

Güne boşlukta başlayan Ay saat 13:30 itibari ile Boğa burcuna giriyor, ancak gün boyunca herhangi bir açısı gerçekleşmiyor.

Keyiflerimize yönelik bir gün olarak günün kalanını değerlendirebiliriz.

14 EYLÜL BALIK DOLUNAYIN BURCUNUZA ETKİSİ 3

Yay ve Yükselen Yaylar

Yay’lar 4. Evlerinde yaşıyorlar bu Dolunay’ı.

Aile, ebeveyn, kökleriniz yerleştiğiniz alan ve iç dünyanız ile ilgili bazı konular açığa çıkabilir. Kariyer alanınızda yaşanması muhtemel olan otorite kişiden gördüğünüz baskı aile içinde şifa buluyor olabilir veya tam tersi bu konu ile ilgili aileden beklediğiniz desteği göremiyor ve hayal kırıklığına uğruyor olabilirsiniz.

 Aile içi alınganlıklar bugün gün yüzüne çıkabilir

 Oğlak ve Yükselen Oğlaklar    

Oğlak’lar bu  Dolunay’ı 3. Evlerinde yaşıyorlar. 9-3 aksında. Eğitim hayatı ile ilgili muhtemelen uzak yerden yaşanan bir otorite kaynaklı bir strese, yakın çevrede bir çare aranabilir.

Oğlak’lar bu Dolunay’da bilinç altını yazıya dökerek şifa bulabilir. Yaşanılan hayal kırıklıkları ile yüzleşilebilirler.

Kısa mesafeli yolculuklar ve kardeşler sizin için günü teması.

  Kova ve Yükselen Kovalar  

 Kovalar Dolunay’ı 2 evleri olan (2-8 aksı) maddi ve manevi değerleri alanlarında yaşıyorlar. Kovalar bir şekilde bilinçaltından gelen bir farkındalık ile şifa bulurken, kendi “öz değerleri” konusunda bir bilince varabilirler. Her ne olursa olsun bu Dolunay Kovalar için maddi konularla ilgili bir yüzleşme Dolunay’ı olacak. Belki de bir şetler yanlış gidiyordur. Bunun farkına varabilirsiniz bu Dolunay’da.

  Balık ve Yükselen Balıklar

 Balık’ların psişik Dolunay’ı. Kendileri ve partneri ile ilgili bir ruhsal şifalanma anı yaşayabilirler Balık’lar. Oldukça duygusallar. İç dünyalarında kopan fırtınaların nedenleri tek, tek açığa çıkabilir. Hatta bir çok şeyin cevabını bulabilirler Bu Dolunay’da Balıklar. Biraz fulu olan zihinleriyle sanki bu dünyada değillermiş gibi farklı bir boyutta hissedebilirler kendilerini. Ancak her ne ise yaşadıkları mutlaka derinlerde bilinç altında olan yaraları temizleniyor Balık’ların. Kendilerini dinlerlerse kesinlikle şifa olarak çalışacaktır bu Dolunay onlar için…

Karşı tarafla olan ilişkilerine de bir ışık tutabilir bu Dolunay. En çok ta “Güneş Başak’ta” olduğundan, belki de en çok otoriter eleştirilerden canları yandı. Bu Dolunay’da ilişkilerinizle ilgili bir şeylerin bilinç altınızdan çıkıp, reel Dünya’da cevaplandığını göreceksiniz…

Sağlıkla

Astrolog Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık için WhatsApp 0531 2585128

Kanalım www.youtube.com/c/ozlemcetinkayayilmaz abone olabilirsiniz.