Kim Kimdir?
Selvinaz Fettahoğlu 
Selvinaz Fettahoğlu, beş çocuklu Karadenizli bir ailenin üçüncü çocuğu olarak Almanya, Duisburg’da doğmuştur. Aslen Rizelidir. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu’dur. Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran‘ı Nur Fettahoğlu kız kardeşidir. Kardeşi Nur Fettahoğlu‘nun doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul‘da yaşamaya başladı. Daha önce Habertürk ve tv8‘de görev alan Selvinaz Fettahoğlu, 2007 yılından itibaren SkyTürk ekranlarında yer almaya başladı. Kanal bünyesinde haber spikerliği görevi üstlenen Fettahoğlu son dönemde SkyTürk 360 haber bültenlerinin yanı sıra Analiz ve Bize göre isimli programları da sunmaya başladı. Selvinaz Fettahoğlu kendine özgü haberciliği , çok yönlü birikimi ve bu meslekteki tecrübesinin yanı sıra pozitif ekran enerjisi ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Selvinaz Fettahoğlu tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Medya Dünyası 
İstanbul Polis Radyosunun Pozitif Sesi: Ferhan Metin 
İstanbul Polis Radyosu’nun sevilen programcısı Ferhan Metin radyoculuğa Erzurum Polis radyosunda başlamış. Bir süre tonmaister olarak da çalışan Metin şu sıra 94.1 İstanbul Polis radyosunda hiç tükenmeyen enerjisiyle dinleyenlere ulaşıyor. Radyoculuğu bir aşk olarak değerlendiren ve her yayında bu tutku dolu aşkını yansıtan Ferhan Metin Polis radyosu İstanbul yayın aralığında, Altın şarkılar (geçmişten günümüze gelen tsm,thm,ve Türkçe sözlü hafif müzik) dallarında en iyi örnekleri, bilinen popülerler ve unutulmuş hatta hiç duyulmamış eserleri hafta içi her gün 2 saat (10:00_12:00) arası aktarıyor. Ankara Polis Radyosu’yla günün saatlerini paylaşan Metin Stüdyo konuğu olursa haftada 2 kez saat 14:00 de konuklarını ağırlıyor. Müzik, sanat, eğitim alanlarında konuklar ağırlıyor. Ayrıca Saat 15.00 de “Dinleyici İstekleri” isimli program başlıyor. Günün sevilen şarkılarının da yer aldığı karma bir program oluyor. Polis Radyosu karma müzik yayını yapan bir radyo. Bunların dışında kayıp şahıslar, kayıp eşyalar, araçlar, kan anonsları gibi, halkı bilgilendiren ve yardımcı olan bir yayın ilkesi de olup, asıl yayın politikası vatandaşın yanında doğru bilgi akışını sağlamaktır. Güvenin sesidir Polis Radyoları. Sizde gün içindeki pek çok sıkıntıdan yorgunluktan uzaklaşıp müziğe odaklanmak istiyorsanız pozitif enerjisi , dinlemeye doyulmayan sohbeti ile Ferhan Metin dinleyenleri bekliyor.  


Müzik Dünyası 
Fena Fena
Gazeteci kimliğiyle uzun süre medyada yer alan , haber spikerliği yaptığı dönemde de ekranlarda evimize konuk olan , Türk pop müziğinin genç ve başarılı yıldızı Derya Demir "Fena Fena" isimli single çalışmasıyla müzik dünyasındaki ivmesini arttırmaya devam ediyor. Şahin Özer Müzik etiketiyle kasım ayının ikinci yarısında tüm dijital satış kanallarında yerini alacak olan single , son derece enerjik ve pop club tarzıyla sonbahar melankolisini üzerinizden atmaya hazırlanıyor. Pop-club tarzında hazırlanan şarkının bestesini ve aynı zamanda aranjörlüğünü Turaç Berkay Özer üstlenirken sözleri Güzide Seda Orcan'ın kalemine ait. Single'in imaj fotoğraflarını ise Güneş Kazdal çekti. Fena fena daha yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada ve dijital ortamlarda ses getirmeye ve radyolarda istek almaya başladı. Güzel şarkıcı Derya Demir önümüzdeki günlerde farklı mekanlarda sahne de alacak. Her dinlediğimde daha çok sevdiğim Fena Fena'yı siz de mutlaka dinleyin. 

Fotoğraf Dünyası 
Aşk’ın Yeni Dili Yazar Ferhat Kazancı, Merve Hasman'ın Objektifinde
Moda dünyasının önemli isimlerinden Marka ve PR yönetmeni Ferhat Kazancı, ilk kitabı ‘Beden Bende Bir Bavul’un başarısından sonra, Aralık ayı sonunda çıkacak olan yeni kitabı için, son günlerde yoğun bir çalışma içine girdi. Kazancı, ismini sır gibi sakladığı yeni kitabı için geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının önemli isimlerinden fotoğrafçı Merve Hasman’a poz verdi. Uzun yıllar modellik yapan Ferhat Kazancı; 'Kamera karşısında poz vermeyi özlemişim, Merve ile çalışmak hem çok keyifliydi hem de uzun zaman sonra sevdiğim işime geri dönmüş gibi hissettim' dedi. Ayrıca, ilk kitabı ve köşe yazılarıyla okurlarının ruhuna dokunmayı başaran Kazancı,  'Beni ve yazılarımı beğeni ile takip eden okurlarıma, her daim şık ve bakımlı olmak, onlara duyduğum sonsuz saygıdandır' diye ekledi. Romantik yazar; ‘yazılarıma gösterilmiş olan özen ve sevgiye bir şekilde teşekkür etmenin başka bir yolu da kendine gösterdiğin özenden geçer’ düşüncesini savunanlardan.


Haftanın Kitabı
Zayıf Bedenlere Yüktür Aşk
9 yaşında bir televizyon kanalında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olunca değişmiş hayatı Dilek Pehlivan’ın. O günden sonra başlamış yazmaya, yazdıklarını günlüğünde, ders kitaplarının arasında saklamış gözü gibi.Bir yandan sahneye merak salmış sesinin güzelliğini balkan ezgileri seslendirmeye adamış. Bir yandan sahne bir yandan şiir yazarak hazırlanmış Üniversiteye. 
İletişim Fakültesini bitiren Dilek Pehlivan, ekranlarda sunucu olarak bulmuş kendisini ama yazmaktan hiç vazgeçmemiş. Yurt içinde ve yurt dışında sayısız konser programlarıyla ait olduğu toprakların, balkanların en güzel türkülerini seslendirmiş. Bir yandan şarkı sözleri bir yandan şiirler biriktirmiş hayatında. Şarkıcı ve sunucu şair Dilek Pehlivan, ilk kitabı “ZAYIF BEDENLERE YÜKTÜR AŞK” adını taşıyan ilk kitabında kaleme aldığı kısa öyküleri, şiirleri bir araya getirmiş. Dilek Pehlivan’ın “ZAYIF BEDENLERE YÜKTÜR AŞK” isimli kitabı ayın en çok satanlar listesinde yazarı zirveye taşıdı. Kitap fuarında en çok kitap imzalayan isimler arasında ilk beş yazar arasına ismini yazdırdı. Dilek Pehlivan, ilk kitabı için “Duyguların yansıması için kullanılan kalemin ucu ne kadar sivri olursa o kadar batar insanın yüreğine ve aşk dolu bir yüreği taşıması çok zordur zayıf bir bedenin. Hislerinin gölgesinden kurtulamayanlar, aşkın aydınlığında gözleri kamaşanlar ve ruhlarını zayıflıklarının altında saklayanlar okusunlar bu kitabı çünkü sevmek güç ister” diyor.