Her zaman örnek davranışlar sergileyen 33 yaşında başarının zirvesinde olan ve eğitime ciddi anlamda gönül veren Kastamonu’nun Avrupa normlarında eğitim veren Artsam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Gamze Eser, Artsam Koleji bünyesinde kurdukları Mantart mantar çiftliğinin bütün bir gelirini Lösev'e bağışladı.
 
Kastamonu’nun eğitimde Avrupa normlarında en iyi kolejlerinden biri olan Artsam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı başarılı eğitimci ve örnek işkadını Psikolog Gamze Eser Lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitim başta olmak üzere, her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak için kurulan Lösev'e gönülden bağlı olan Artsam Eğitim Kurumları, kendi bünyelerindeki mantar çiftliğinden elde ettikleri gelire ellerini dahi sürmeden Lösev'in bir birinden yararlı ve ihtiyaç duyulan projelerine bağışladı.
 
Örnek eğitimci ve işkadını Psikolog Gamze Eser’in Lösev Vakfı’nın başlattığı ve tüm ülke çapında ses getiren özellikle ''Bir Tuğla da Sen Koy'' kampanyasına duyarsız kalmadı ve destek için yardıma koştu. Lösev Vakfı’nın bu kampanyasına son derece dikkat çekmek isteyen ve destekleyen, kurumun yönetim kurulu başkanı Psikolog Gamze Eser, Türkiye'nin en donanımlı Onkoloji Hastanesini kumaya çalışan Lösev'e herkesin yardımcı olmasını istedi ve “Herkesin ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyası’ndan haberdar olmasını ve desteklemesini istiyorum, bizlerinde bu kampanyada katkımız olmasını arzu ettik ve kurumumuz bünyesindeki mantar çiftliğimizin tüm gelirini Lösev’e bağışladık''dedi. Bu konuda basın olarak kendilerine  her zaman destek veren Önce VATAN Gazetesi’ne de teşekkür etti. (Aykut Ünker)