ŞUAYİP ÖZTÜRK
TEKİRDAĞ -'Kitabını getir, biletini götür” kampanyası ile 400 bilet değiş tokuş edilecek. Vatandaşlar, oyununun biletlerini Süleymanpaşa Belediyesi tarihi bina alt katındaki görevlilerden alabilecek.
Zoraki Damat tiyatro oyunu, 11 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 20:00'da Yılmaz İçöz Sahnesi’nde sahne alacak. İki perdeden oluşan oyunda, Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu, Somer Karvan, Yeliz Tozan ve Suat İnal rol alıyor.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ''Kitap okumanın hızla düştüğü günümüzde böyle bir projeyle vatandaşlarımızın yanındayız. Sosyal ve kültürel faaliyetler, çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı yürümesine yardımcı olmak içidir. Bu projeyle hem vatandaşlarımız çok güzel bir oyun izleyecek hem de getirdikleri kitaplarla yavrularımızın yeni kitapları olacak'' dedi. Eğitime verdikleri öneme değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, ''Yaptığımız her projenin halka dönmesiyle başarıya ulaştığımızı düşünüyorum. ‘Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa’nın Filizleri Yetişiyor’ projesinin temelinde yatan mantık da aynı esasında. Bizim önceliğimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımız. Onlar okusun bizden devralacakları bayrağı bir adım daha öteye taşısın diye tüm gayretimiz. Zoraki Damat oyununa da biliyorum ki katılım çok olacak. Çünkü Süleymanpaşalılar yaptığımız her projenin arkasında'' diye konuştu.