Maç öncesi kadrolar açıklandığında; ilk akla gelen soru;"Fenerbahçe'de golü kim atacak?" oldu.

* * *

Birkaç yıl önce, Fenerbahçe maçlarında taraftar statta yer bulamazken şimdi yönetim bedava biletlerle bile 8-9 bin kişiyi zor topluyor.

* * *

Bu gelinen noktada gerek yönetimsel gerekse de  saha içerisinde oynanan futbolun, kalite açısından içler acısı olması başlıca nedenleridir.

* * *

Konyaspor,maçın başından itibaren kontra ataklarla,isabetli paslarla ve rakibe uyguladığı baskıyla maçın büyük bölümünde maça ağırlığını koydu.Aykut Kocaman'ın takımı,ilk yarı yakaladıkları pozisyonları akıllıca kullanarak ikinci yatıya avantajlı başladılar.

* * *

Maçın ikinci yarısı ilk yarının kopyası gibiydi.Bir tarafta ne oynadığı belli olmayan Fenerbahçe,bir tarafta Kadıköy'e 3 puan İçin gelmiş olan Konyaspor vardı.

* * *

Aykut Kocaman,oyuncularına Fenerbahçe'yi öyle bir ezberletmiş ki; Fenerbahçe'nin tüm zaaflarından faydalanarak 3 puanın sahibi oldu.

* * *

Artık, Fenerbahçe yönetimi ve Advocaat'ın oturup taraftarların neden maçlara gelmediğini,yönetimi ve Advocaat'ı neden istifaya çağırdıklarını anlamaları gerekiyor.Fenerbahçe adına doğru kararı verip istifa etmeleri gerektiğini düşünüyorum.Umarım bu karar gecikmez ve Fenerbahçe daha da küçük düşürülmez..