Fenerbahçeli futbolcuları,teknik ekibi ve yönetimi anlamak çok güç. Milli maçların ardından daha derli toplu mücadele etmesini beklediğimiz Fenerbahçe, Başakşehir karşısında ilk 25/30 dakika boyunca pozisyona girmeye çalışmasına rağmen tehlikeli diyebileceğimiz bir icraatını göremedik 

Maça iyi hazırlanan Başakşehir,kanatlardan Visca, Adebayor ve Elia üçlüsüyle etkili başladı ve 30 dakikada farkı buldu. Volkan Demirel yenilen ilk golde topu kurtarmak yerine izlemeyi tercih etmesi ciddi tepki topladı.

İkinci yarı, ilk yarının kopyası gibiydi. Golū arayan, pozisyona girmek için çabalayan Fenerbahçe bir türlü net gol pozisyonu bulamadı. Başakşehir, Fenerbahçe'nin ataklarına karşı kontra ataklar deneyerek hem skoru korumaya hem gol bulmaya çalıştı.

Yan hakem ofsayt gerçeksiyle Fenerbahçe'nin golünü iptal etmek için çok uğraşsada,orta hakem Fırat Aydınus doğru olan gol kararını verdi.

Fenerbahçe gibi büyük bir camia asla 1 puanın hesabını yapmaz. Çıkar saha futbolunu oynar, büyüklüğünü rakibe hissettirir ve 3 puanı koparır. Gel gelelim son bir kaç sezondur, Fenerbahçe maçlarını hep diken üstünde izlemekten bu taraftar yoruldu. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular bu gece oturup bu kötü gidişe son vermek için kenetlenmelidir. Eğer yapamıyorlarsa gereğini yapıp yol yakınken istifa edilmelidir. Fenerbahçe'yi bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok.