Fenerbahçe, taraftarlarının desteği ile mücadeleye hızlı başlayan taraf oldu.
****
Yazıma, günlerdir konuşulan hakem hatalarına değinerek başlamak istiyorum. Haftalardır hakemlerimizde ciddi form düşüklüğü var. Verdikleri kararlar ile birçok takımın canını yakıp,oyuncuların emeklerini boşa harcamaya, devam ediyorlar.
****
Fernandao’nun pozisyonunu ilk izlediğimde net ofsayt olarak gördüm ve sonrasında tekrar izlediğimde bu kararım değişti. İlk yarı, Fernandao, Nani ve Alper, çok istekli oynadı ve ilk golün asistini de Alper yaptı.
****
Ne zaman Ahmet Cebe’yi görsem, ya rakibe sert müdahale ediyor, ya da  hakemle veya rakiple münakaşa içerisinde bulunuyor. İlk yarı Fernandao’ya yaptığı harekette, sarı kartı Serkan Çınar vermedi.
****
Nani,gerçekten ligimize gelen en iyi top süren oyuncuların başında geliyor. Fernandao’ya attırdığı golün dışında, ataklarda sergilediği hünerleriyle de izlerken mest oluyoruz.
****
Hafta içi Pereira’nın stoperlerle yaptığı toplantılar, işe yaramışa benziyor ki; ciddi bir hata yapmadılar. Aslında, ciddi bir hata yapmama sebeplerinden birisi de, Akhisar Bld takımının hücumda etkili olamamalarıdır.
****
İkinci yarı, Pereira’nın Ozan ve Josef’i oyuna almak yerine Diego-Robin Van Persie değişikliği yapmış olsaydı, şimdi farklı konular konuşuyor olacaktık.
****
Gökhan Gönül gibi ligin en iyi sağ beki iyileşmesine rağmen neden oynatmazsın?
Van Persie gibi kalitesi tartışılmaz gol üstadına, neden gereken forma şansını vermesin? 
Pereira hatalarından ders çıkartır,diyeceğim ama çıkarmıyor, veya çıkarmak istemiyor. İş inada binmiş durumda. Bazı taraftarlar Pereira’yı istifaya çağırmaya başladı, haksızlar mı?
-Haklılar.