Kırışıklık tedavisinde cildin tipine, ciltteki kırışıklıkların yerleşimine göre farklı bakım ve uygulamalar yapmak gerekir. Kırışıklık tedavisini düzenli olarak yaptırmak tedavinin etkinliği açısından önemlidir. Burada kişilere de görevler düşmektedir. Bol su içmek, alkol ve sigara kullanımını azaltmak, sebze meyve ağırlıklı beslenmek yapılması gerenlerin başlıcalarıdır.

Göz çevresi cilt yaşını ele veren bir bölgedir. Düzenli kullanılan bakım kremleri kırışıklık oluşumunu tam olarak engellemeye yetmez. Göz çevresinde ve alında sıklıkla botox uygulaması çok tercih ettiğimiz hastaların da memnun kaldığı bir işlemdir. Düzenli yapıldığında kırışıklıklarda gerileme gözlenir. Botox kırışıklıkları açmasından dolayı daha genç ve taze bir görüntü olur. Mimik çizgilerinin tedavisinde ve önlenmesinde botulinum toksin uygulamaları tabii ki mucizevi sonuçlar doğurur. Ancak sadece botulinum toksin uygulaması yetmez. Botoks cilt kalitesini arttıramaz. Cildin kolajen yapısını destekleyemez.

Kırışıklık tedavisinde ciltteki hücresel yapıyı destekleyip ,çalıştırmak önem taşır,cildi yenilemek ve kırışıklıkları azaltmak için geliştirilen yepyeni bir teknoloji olan altın küre dokunuşu  göz çevresinde mükemmel bir rejuvunasyon(yenileme) işlemidir. Üç önemli mekanizma içerir:

-monopolar radyofrekans: Oldukça iyi tecrübe edilen ve bilinen  radyo frekans yöntemiyle gençleşmek, son derece  etkili ve güvenlidir. Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonları (sodyum-potasyum-kalsiyum-magnezyum) harekete geçirir. Bunların hareketlenmesine bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır. Açığa çıkan bu ısı ile kolajen uyarılır. Amaç, ısıtılan (tedavi edilen bölge) bölgenin ısısını 60 dereceye çıkarmaktır. Bu ısı vücuda herhangi bir tahribat ya da zarar vermez. Buradaki amaç kolajenleri uyarmak ve harekete geçirmektir. Oluşan ısı ile fibroblast aktivasyonu hızlanır. Morarma, kanama, olmaz.İnce çizgiler açılır.

-Özel vibrasyon mekanizması ile göz çevresindeki kan dolaşımı düzenlenir.Lenfatik akım dengelenir. Böylece; göz çevresinde oluşan ödem, şişlik ve morluklar azaltılır. Renk dengesizlikleri giderilir.

-Vitamin, mineral, kök hücre desteği:Cihazın içindeki küçük bölmesine konulan; vitamin, mineral, hyaluronik asit, kök hücre, renk açıcı etken maddeler.. vs cilde hızla emdirilir.

Son derece konforlu, ağrısız, anestezi gerektirmeyen, rahatlatıcı anında etki gösteren bir uygulamadır. Kalıcı sonuçlar için haftada bir bir kaç seans uygulama yapmak gerekir.

Oldukça güvenli olan  bu yeni teknoloji ile göz çevresindeki bir çok soruna aynı anda çözüm getirilmiş oluyor. Ayrıca göz çevresini gençleştirmek için kullanılan botulinum toksin, ışıltı liftingi,peptid enjeksiyonu vb bir çok işlemle kombine edilebilmekte.