Yeni yıla nasıl girersek öyle geçermiş inancından hareket edecek olursak; kendimize vakit ayırmanın zamanı geldi. Gençliğimiz ve güzelliğimiz için yapacağımız bir kaç küçük uygulama ile hem yılbaşı gecesini bakımlı ve güzel geçirmiş oluruz, hem de antiaging tedavilerimizi başlatmış oluruz.

1.Ameliyatsız cilt sıkılaştırma: cildin alt katmanlarındaki dokularda ‘odaklanmış ses dalgaları’ kullanılarak kollajen üretiminin uyarılması yolu ile ciltte sıkılaşma ve lifting sağlayan bir tedavi yöntemidir. Ultrason ile cildin sıkılığını yitirmesi sebebi ile  sarkma yaşanan kaş, alın, yanak, ağız kenarı, yüz konturu, çene hattı, gıdı bölgesi, dekolte bölgesi ve kırışan göz çevresinde ameliyatsız toparlanma ve gençleşme sağlanmaktadır. Odaklanmış ultrason teknolojisi cerrahi müdahale olmadan derin dokular üzerinde etki sağlayan tek yöntemdir. Tek bir uygulamanın ardından yenilenme süreci hemen başlar, ilk anda bile hafif bir gerilme etkisi görülmektedir. Cilt uygulama sonrası her geçen gün daha iyi görünmeye başlar, 1 hafta sonrasında cildinizi daha iyi hissedersiniz, 1 ay sonra etkiler görünür hale gelir, 3 ayın sonunda istenen sonuç gözlenmeye başlar. Tam sonuç alınması ise 6 ay sürmektedir. Ciltte kollajen üretimini uyardığı için elde edilen sonuç uzun süreli kalıcı olmaktadır.

2. Gençlik Aşı ile  Elastikiyet Kazanın: Yılbaşı öncesi yapılabilecek bir diğer uygulama ise; özellikle nemsiz, elastikiyeti azalmış ciltlerde veya ince kırışıklıkları olanlarda hyaluronik asit uygulamasıdır. Tüm yüze mezoterapi enjeksiyonu şeklinde veya ince kırışıklar içine uygulanabilir. Böylece yeni yıla daha nemli, sağlıklı ve elastikiyeti artmış bir ciltle girilebilir.

3.Işıltı Liftingi ile ışıl ışıl bir cilt: Bu uygulamalarda  cilt altına kollajen, vitamin,mineral, aminoasit, büyüme faktörleri ve mineral desteği, deri altına ufak iğneler yardımıyla enjekte edilir. Cildin kaybettiği nem geri kazandırılmış olur. Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde oluşan kırışıklıkları, yaşlanma etkilerini geriletir. Anında etkisi başlayan ve devam eden günlerde de etkili bir canlılık ve lifting sağlaması açısından cildinizin vazgeçilmez bakım rutini olacaktır. Ayrıca yılbaşı gecesi için de etkili ve profesyonel bir bakım sağlamış olacaksınız.

4 . Dudak dolgusu ile genç ve diri dudaklar: Daha volümlü ve çarpıcı dudaklarla yılbaşı makyajınız hem çok daha etkileyici hem de daha göz alıcı olacaktır. Dudak dolgusu kısa süren, küçük bir enjeksiyon gerektiren ihtiyaca göre hacimlendirici veya şekillendirici, ayrıca perioral (ağız çevresi) çizgileri ve kırışıklıkları da giderebilen bir dolgu (hyaluronikasit)  uygulama yöntemidir.

5. Saç dolgusu ile saçlarınız göz alıcı olsun: Son zamanlarda geliştirilen dünyadaki ilk ve tek saç dolgusu ile saçlı deri ve saç hücresini canlandırmak mümkün. Saç dolgusu; saçın yeniden çıkmasını ve saçlı derinin yeniden yapılanmasını sağlayan yenileyici peptid kompleksi ve büyüme faktörleri ile formülize edilmiştir.

6.Yeni Nesil Cilt Bakımı:Yeni  nesil cilt bakımı ile yeni yılda cildiniz iğnesiz acısız oksijenlensin, vitaminlensin, canlansın ve ışıldasın... Deriye dışarıdan uygulanan yüksek saflıkta oksijenin arındırıcı, yenileyici ve deri hücrelerini tazeleyici özelliği bulunmaktadır.. Yeni nesil cilt bakımı sayesinde arınmış, pürüzsüz, lekesiz ve dengelenmiş bir cilde kavuşmanız hayal değil. ilk seanstan itibaren ışıl ışıl bir cilde kavuşmuş olursunuz.