Kitap Dünyası

Yeni Başlayanlar İçin Astronomi


Tuti Kitap Yeni Başlayanlar İçin Bilim Serisi’ne Astronomi ile başladı.
Yeni Başlayanlar İçin Astronomi tüm kitapçılarda.
Astronomi bilimini merak edenler için çok özel bir çalışma
Raflardaki yerini alan Yeni Başlayanlar için Astronomi, bu bilim dalını merak edenler için çok özel bir çalışma.
Yeni başlayanlar için Astronomi, meraklısına anlaşılır ve bir o kadar da eğlenceli bir anlatım ile astronomi biliminin merak edilenlerini açıklıyor.
Kitabın arka kapak yazısından da anlaşılacağı gibi Tuti Kitap okurlarına ilgi çekici bir anlatım ile astronomi biliminin kapılarını aralıyor.
Büyük patlama, güneş sistemi, gezegenler, Ay, Güneş, yıldızlar, burçlar, gün dönümleri, göktaşı yağmurları… Bu kitap, gökyüzüyle ilgili aklınıza gelebilecek bütün soruları cevaplayarak sizi uzayın sonsuzluğunda bir tura çıkaracak.

Yeni Başlayanlar İçin İzafiyet ve Kuantum Fiziği


Yeni Başlayanlar İçin Bilim Serisi’nin ikinci kitabı “İzafiyet ve Kuantum Fiziği” tüm kitapçılarda
Yeni Başlayanlar İçin “İzafiyet ve Kuantum Fiziği” Tuti Kitap’tan çıktı.
Tuti Kitap’tan çıkan Yeni Başlayanlar İçin Bilim Serisi’nin ikinci kitabı “İzafiyet ve Kuantum Fiziği” bir çok konuyu anlaşılır bir dille meraklısına aktarıyor.
Uzay ve zaman, izafiyet teorisi, kara delik, dalga-parçacık, belirsizlik ilkesi, Schrödinger’in meşhur kedisi gibi merak edilen zor konular başlangıç seviyesinde, hem de eğlenceli bir şekilde karşınızda…
Einstein, Schrödinger, Heisenberg, Planck, Dirac gibi kuantuma dair öncüler Tuti Kitap’tan çıkan “Yeni Başlayanlar İçin İzafiyet ve Kuantum Fiziği” adlı çalışmada bir çok kavramı okurun zihninde açıklığa kavuşturuyor.


Medya Dünyası

Solistlikten İş Dünyasına


Onlar bir dönem müzik dünyasının sevilen ikizleriydi. Şimdilerde ise iş dünyası onların başarılarını konuşuyor !

'İyi Fikir Hedefe Gider'

Hüseyin ve Cevahir Önder 'iyi Fikir Hedefe Gider' sloganıyla çıktıkları yolda, çektikleri reklam filmleriyle son dönemlerde büyük yatırımcıların ilgi odağı oldu. Usta Oyuncu 'Selçuk Yöntem' in oynadığı film, sektörün sıkıntılı olduğu şu günlerde tüm tv kanallarında eş zamanlı olarak aynı anda yayınlandı.
Türkiye'deki yatırımcıların, dünya piyasasında da olduğu gibi asıl ekonomik açıdan sıkıntılı dönemlerde  reklam sektörüne yatırım ve destek vermeye devam etmeleri gerektiğini vurgulayan 'ikizler' Selçuk Yöntem' in oyunculuğuyla senaryoya katkıda bulunduğunu ve usta oyuncu ile çalışmaktan keyif aldıklarını söylediler.

  
Seren Fosforoğlu Ekranlara Geri Döndü!

Oyuncu Seren Fosforoğlu çok uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndü..
Kızı Nil Serda' nın doğumundan sonra özlemini çektiği anneliğin keyfini çıkaran Fosforoğlu Ulusal Kanal'dan Gelen teklifi değerlendirerek izleyicileriyle buluştu.
Hafta sonu cumartesi pazar saat 16.00 da 'Seren Fosforoğlu ile Anne Olmak' programında ünlülerin evlerine gidip, canlı yayında alanında uzman konuklarını ağırlıyor..
İlk Programında Dr 'Murat Topoğlu'  Türkiye'deki tek Doğum Koçu olan 'Ferda Saraçoğlu' ve Şifalı taşlar Uzmanı Belgin Dal 'i  konuk alan Oyuncu, 'Unutmayın Beyler Sizi de Bir Anne doğurdu. eşlerinize iyi Davranın ve Onları üzmeyin' diyerek beylere seslendi..
Yeni bir tiyatro oyunu hazırlığı içinde olan Oyuncu, Sahibi Olduğu Nil Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi vermeye devam ediyor.

Dilimiz – Dünyamız



Türkçemizin farkında mısınız ? sorusuyla yola çıkan.  Güncel dil sorunlarının konuşulduğu eğitimci Ahmet Kızılkaya’nın hazırlayıp sunduğu Dil Bilimci Prof.Dr.Ahmet Buran’ın katılımcı olduğu Dilimiz – Dünyamız programı her Perşembe saat 21.00’de Kanal 23’te. Ahmet Buran Türk dili ve edebiyatı anlamında yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çeken yaşayan en başarılı Türkologlardan bir tanesi. Bu programla Ahmet Buran’ın dil üzerine konularla ilgili görüşleri belgesel niteliğinde ekrana yansıyor. Bu önemli programı her hafta mutlaka izleyin.

Senem Selimi ile İstisna Sohbetler


Kanal G ekranlarında televizyon dünyasında özgün bir program başladı. Başarılı programcı Senem Selimi birbirinden farklı özgün konu ve konuklarıyla İstisna sohbetlere imza atıyor. Her Pazar 13.15’te ekrana gelen İstisna sohbetleri mutlaka izleyin.

Nedret Avşar ile Sahne İstanbul!


Başarılı ve güzel sunucu Nedret Avşar her Pazar 16.00’da Krt ekranlarına Türkiye’nin kültür gündemini taşıyor. Pek çok farklı sanat dalıyla ilgili yerinde yapılan sohbetler önemli detaylar ünlü konuklar Sahne İstanbul programı ile izleyicisiyle buluşuyor. Nedret Avşar kendine özgü sohbetleriyle çok önemli detaylar aktarıyor.

Oya Eren Trt Haber’de!


Spor haberleri ve programlarıyla tanıdığımız Başarılı ve güzel spiker Oya Eren artık TRT Haber’de..Trt Haber ekranında gece kuşağında her saat başı gelişmelerle Oya Eren ekranda..Başarılı spiker bu kez haberci yönü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Oya Eren’i kendine özgü sunumuyla Trt Haber’de izleyebilirsiniz..

Yeni Yayın Döneminde de  Spor Haberleri Selen Gül Dayıoğlu’ndan


Fenerbahçe Tv yeni yayın döneminde HD yayın ve yeni stüdyolarıyla merhaba dedi. Başarılı ve güzel spiker Selen Gül Dayıoğlu yeni sezonda da spor haberleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Kanalda Spor haberlerinin yanı sıra Günaydın Fenerbahçe ve Yedide Dokuz programlarıyla da ekrana gelen güzel spiker Fenerbahçe Tv’de!

Meltem Erkan Acet GYİAD gecesine Şıklığıyla Damga Vurdu!  


Başarılı ve güzel sunucu Meltem Acet hem iş dünyasındaki çalışmaları hem de iş dünyasına dair çeşitli ekonomi programlarıyla dikkat çeken bir isim. NTV Avrupa’da Ajanda programını sunmaya devam eden Acet geçtiğimiz gün 30.yılını kutlayan Genç Yönetici ve İş Adamlarının Gecesi’ndeydi. Geceye kırmızı şık kıyafeti ile damga vuran Meltem Acet şıklığı ve güzelliğiyle büyüledi.

Mariam Mahmoudi Perihan Akı Tasarımıyla!


Ünlü İranlı Model Mariam Mahmoudi geçtiğimiz günlerde Ünlü Modacı Perihan Akı’nın Moda evindeydi. Ay sonunda gerçekleştirecekleri çok özel davet öncesi bu davete hazırlıkları sürdüren Mariam Mahmoudi Perihan Akı’nın birbirinden başarılı tasarımlarını sergilemeyi ihmal etmedi. 

Ekin Olcayto’dan Başarılı Sunum!


Başarılı ve güzel sunucu Ekin Olcayto bir süredir ekranlardan uzaktı. Ekin Olcayto geçtiğimiz günlerde bir otomobil firmasının İstanbul Tarabya’da gerçekleştirdiği Bayi Toplantısının sunumunu gerçekleştirdi. Bu özel gecede kendine özgü sunumunu gerçekleştiren Olcayto şıklığı ve güzelliğiyle de dikkat çekti.