Tüm dünyada en çok tercih edilen; İleri düzey, cerrahi olmayan yağ azaltma ve vücut şekillendirmede en son geliştirilen bu sistem, 4 ayrı teknolojiyi barındırmaktadır.  akıllı vücut yağ analizi ve ölçümü, yağ azaltma için non-invaziv düşük seviye lazer (3B sınıfı, soğuk lazer), lenfatik drenaj / selülit için IR vakum masajı, ve cilt sıkılaştırma için radyofrekans sistemde yer alan teknolojilerdir. Dünyanın dört bir yanından hekimler tarafından bağımsız araştırmalarla bilimsel olarak ispatlı, güvenli ve tedavi oldukça rahattır.

Hem görünür kırmızı ışık, hem de kızıl ötesi lazer ışığı ile, metabolik yolların biyostimülasyonunu sağlayarak, yağ asidi ve gliserolün serbest kalmasını, yağ hücrelerinin küçülmesini sağlar. Sonuçlar anında gözlenir. Tedavi rahat ve güvenli olmasının yanında, spesifik inatçı yağ depozitlerini hedefleyerek, vücut şekillendirme sağlar. Sonrasında IR vakum uygulaması ile lenfatik drenaj, kan dolaşımı arttırılarak selülit iyileştirilir. Son adım radyofrekans sayesinde de, termal stimülasyon ile yeni kolajen sentezi tetiklenerek, cilt sıkılığı arttırılmış olur.

Multi-Platform Vücut Şekillendirme Sistemi

- 4 teknoloji, tek sistem

- Yağ azaltma

- Vücut şekillendirme

- Lenfatik drenaj

- Klinik olarak ispatlı

- Vücut yağ analizi

- Selülit tedavisi için vakum masajı

- FDA onaylı uygulamalar

Nasıl çalışır?

Düşük seviye laserin, yağ azaltmada kullanımı etkinliği geçtiğimiz yıllarda ispatlanmıştır. Düşük seviye lazer ışığı tedavi pedlerinden salınarak, yağ hücresinde depolanmış trigliseritin serbest yağ asidi ve gliserole yıkımını, hücreden dışarı atılımını tetikler. Serbest kalan yağ içeriği, vücut dokularına taşınarak, tedavi süresi egzersiz ile yakılır.

Infrared (kızılötesi) vakum masajı, lazer sonrasında lenfatik drenajı arttırmak, serbest kalan yağı mobilize etmek için uygulanır. Bölgedeki kan dolaşımını da arttırdığı için, kolajen dokunun sentezi ve büyümesini tetiklerken, fibrozselülit dokunun parçalanmasını sağlayarak, uygulama bölgesine daha ince, sıkı, yumuşak ve sağlıklı görüntü kazandırır.  

Radyofrekans (RF)

Radyofrekans (RF), yüksek frekanslı radyo elektrik dalgalarının dermise emisyonu ile dokuda termal etki yaratır ve aşağıdaki etkilere neden olur:

- Var olan cilt kolajeni kasılır, böylese cilt tonusu ve sıkılığı artar

- Yeni kolajen sentezini arttırarak, cilt durumunu ve var olan çatlakları iyileştirir

- Hücresel fonksiyonların termal stimülasyonunu ve kan dolaşımını iyileştirerek hücre lipolizini destekler

Bu sistem;  rahat, güvenli ve dünyanın dört bir yanından hekimler tarafından bağımsız araştırmalarla klinik olarak ispatlıdır.

Sık sorulan sorular

Kaç seans tedaviye ihtiyaç duyarım?

Tedaviler 8 seanslık paketler olarak planlanır. Konsültasyonunuz sırasında, ihtiyacınız ve erişmek istediğiniz sonuç göz önüne alınarak tedavi planınız kararlaştırılır. Sekiz seans tedavinin, haftada 2 kez olmak üzere 4 haftada uygulanması önerilir.

Her seans ne kadar sürer?

Tedavi,tipik olarak 45-60 dakika sürer. Tam olarak tedavi süresi, uygulama bölgesine göre değişim gösterebilir. Kişisel ihtiyaç ve hedefler göz önüne alınarak, sonuçların performansını hızlandırmak, uzun süreli korumak adına tedavi sonrası egzersiz önerilebilir.

Uygulama nasıl hissedilir?

Birçok kişi ilk adım kısmında çok az his duyar ve çoğunlukla uygulamayı rahatlatıcı olarak adlandırır. Tipik hissiyat, uygulama bölgelerinin cilde değdiği noktada hafif bir sıcaklıktır. İkinci ve üçüncü adım olan vakum ve radyo frekansta his biraz daha fazladır, rahatlatıcı bir masaj olarak değerlendirilir.

Kimler uygulamadan yararlanabilir?

Erkek ve kadında tüm vücut bölgelerinde (kadın göğüs üstü hariç) etkin biçimde uygulanır. Her uygulama gibi bazı belli medikal durumlarda uygulama yapılmaz. Uzmanınız ilk seans öncesinde medikal bir anket üzerinden konsültasyon sağlayacak ve uygunluğu değerlendirecektir.

Güvenli midir?

Bağımsız klinik çalışmalar sistemin,  tamamen güvenli ve yan etkisiz olduğunu göstermiştir. Laser basit olarak, hücrenin yağ atılımını tetikler. İşlem, hücreye hiçbir şekilde zarar vermez, hücreler daha küçük ve sağlam olarak yerinde kalır. Hücreler, daha az yer kapladığı için sonuçlar hemen gözlenir.FDA onaylıdır.

Sonuçlar ne süreyle korunur?

Kalori alımı ve yeme planı stabil olduğu sürece sonuçlar uzun sürelidir. Fazla kalori tüketimi veya yeni bir bölge için yeni tedaviler uygulanabilir.

Sonuçlar ne zaman gözlenir?

Sonuçlar sıklıkla anında gözlenir ve her seanstan sonra iyiye gider. 8 seans sonucunda, vücudun çarpıcı ölçüde şekillenmesi, yağın azalması, selülitin ve cilt durumunun iyileşmesi, ayrıca sıkılaşma gözlenir.