METİN DURMAZ/MANİSA - Sobadan çıkan yangın sonucu Ali (2 aylık), Sinem (3) ve Sıla Acar (4) isimli üç kardeş, yanarak hayatını kaybetmişti.
İzmir Adli Tıp Merkezi’nden alınan üç kardeşin naaşları Dindarlı köyündeki evlerine getirildi. Burada babaları Nihat Keskin ile anneleri Gülbahar Acar’ın feryatları yürekleri dağladı. Ali, Sıla ve Sinem Acar’ın (3) cenazeleri Dindarlı köy camisine getirdi. Üç kardeşin naaşlarının aynı tabuta konuldukları görüldü. Cenaze töreninden önce Sarıgöl Kaymakam Vekili Fethi Savran, evi yanan aileyi ziyaret ederek taziyede bulundu.
Cenaze törenine, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, siyasi partilerin başkanları, yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazının ardından Dindarlı köyü camisindeki cenaze namazı Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt tarafından kıldırıldı. Cenaze namazının ardından üç kardeş köy mezarlığında yan yana toprağa verildi. Olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, ’’Böylesine bir acıyı Allah kimseye vermesin. Üzüntümüz çok derin. Bu acı unutulacak gibi değil’’ dedi.