22 Mayıs 2012 Salı

Vanlı öğrencilere kırtasiye desteği

Küçükçekmece Belediyesi, depremin ardından gecikmeli olarak eğitim öğretime başlayan Van'a kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu.

06 Şubat 2012 Pazartesi 10:56
Bu haber 368 kez okundu
Vanlı öğrencilere kırtasiye desteği

Van'da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar zor şartlar altında yaşamlarını sürdürürken, onların yaraları sarmak için ülkenin dört bir yanından Van'a yardım eli uzanmaya devam ediyor. Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün girişimi ile Van 'ın Erciş ilçesinin Köycük Köyü'ne kırtasiye ve eğitici oyuncak yardımı yapıldı.


Küçükçekmece Belediyesi depremin ardından gecikmeli olarak eğitim öğretime başlayan Van'a bu defa kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Van'ın Erciş ilçesinin Köycük Köyü'nde bulunan Sabri Tunç İlköğretim Okulu'na kırtasiye gereçleri ve eğitici oyuncaklar gönderdi. Yardımlar, okulun öğretmenlerinden Müjgan Öztürk ve Köycük Köyü muhtarı Abdullah Tunç'un talebi üzerine okuldaki 200 ilköğretim, 50 okul öncesi öğrencisinin eksiklerine göre hazırlandı. Yardım malzemeleri içerisinde, belediye bünyesinde hizmet veren Belediye Anaokulu ve Yaşam Sevinci Merkezi'nin desteğiyle temin edilen defter, kalem, eğitici oyuncaklar, kalem kutusu, hikaye kitabı ve boya kalemleri yer aldı. Okula gelen hediyeleri alan öğrencilerin ise mutluluklarına diyecek yoktu.


Yardımları alarak okula teslim eden Köy Muhtarı Abdullah Tunç bu yardımların çok önemli olduğunu ifade ederek "Yavrularımızın birçok eksiği vardı. Onların okuyup bu ülkeye faydalı birer birey olması için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitimi çok önemsiyoruz. Ülkemizin kalkınması ve çıtasını her geçen gün yükseltmesi için eğitimli insanlar yetiştirmek zorundayız. Bizim taleplerimizi yerine getiren başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler: Vanlı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?4+4+4=12 yıllık eğitim kesintili mi olmalı?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    e-gazete

    KARİKATÜR

    SEN DE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV