Röportaj: Canan Öner Erol

TUĞÇE IŞINSU. Son yıllarda gerek yazdığı kitaplar, gerekse katıldığı ve yapmış olduğu televizyon programları ile hayatımıza dokunan, farklı ve ilgi çekici bir  kadın... Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan Mucizeleri Çağırmak, Onu Kendine Aşık Et, Biz Tatlı Cadılar, Aşk ve Cazibe Akademisi  ve son olarak 7. baskısını yapmış olan Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu isimli çok satan kitapların yazarı.

Allah sana kendi ruhundan üfledi (Secde Suresi, 9. Ayet), Sen doğuştan Mucizenin ta kendisisin. Yaşadıkların sana bunu unutturdu...

Tuğçe Hanım Merhabalar okurlarımızla sizi buluşturmaktan dolayı çok mutlu oldum. Siz yaptığınız çalışmalarla adından söz ettiren birisiniz özellikle kadınlar ve sizin alanınızla ilgilenen pek çok seveniniz var. Katıldığınız programlar çok ilgi görüyor ve yazdığınız kitaplarda.

Son yıllarda Spiritüel Yaşam Danışmanlığı ve Melek Enerjisi yoğunlaştığınız bir alan Tuğçe Hanım;

Spiritüel Yaşam Danışmanı nedir?

Metafizik ve başka boyutta enerjilerini kullanan dönüşüm uzmanı diyebiliriz. Tabi sadece bilinçaltı seviyesindeki çalışmalar yeterli gelmiyor. Spiritüel işin daha çok ruhani tarafında. Görünmeyen ve bizi asıl yönlendiren gerçekler orada. Bunun için bir yatkınlık gücünüz olmalı ve bu doğuştan ancak zamanla bunu eğitim ile geliştirirsiniz..

''İlk önce sevgi vardı ama insanlık onu kaybetti... Cennetten düşerken ve kaybettikten sonra hep sevgiyi aradı''

Tüm Semavi dinlerde Melekler; Saflığı, korunmayı ve masumiyeti simgeler. Elbette ki dinimizdede imanın şartlarındandır Meleklere İnanmak. Kutsal kitaplarda isimleri ve görevleriyle vardır melekler. Size sormak istediğim  Melek Enerjisi, Melek rehberliği nedir? Kadim bilgilere ulaşacağımız bir yolculuk mu? Burada bir rehbere mi ihtiyacımız var? Nasıl bir öğretidir?

Onları yakından tanımak ve insanda meydana gelen değişimi hissetmek. Müthiş bir sevgi yolu. Bu bir bağlantı kurma, arınma ve farkındalık programıdır. ''İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu saf sevgi yolu''. Mesaj almak, melek günlüğü tutmak ve melek köşesi yapmak onları yakından tanımak denilebilir...

Ben de sizin kitaplarınızın okurlarınızdanım sizi severek takip ediyorum ve hakikatten insanın mucizelere ve inanca ihtiyacı çok var.



Bilinçaltınla yüzleş hayata yeniden başla...

''Mucizeleri Çağırmak'' kitabınızda ''Bilinçaltınla Yüzleş! Hayata Yeniden Başla''. diyorsunuz ; İnsanın bilinçaltı onun karanlığı gibi gelir bana kendi adıma mümkün olduğunca uzak kalmayı yeğliyorum. Ödediğimiz bedeller, hatalar, suçluluk duyguları, acı hatırlar hep orada gizli. Kişi böylesi bir yüzleşmeye tek başına girişebilir mi? Bu yol nasıl açılıyor?

Gereğinden fazla düşünmek yeni sorunları davet eder olan sorunu enerji olarak büyütür ve bu akışa güvenmemektir. Daima enerjini serbest bırak''..

Regresyon geçmiş yaşam şifası denilen bir teknikle bilinç altındaki kişiye özel kayıtlara ulaşabiliyoruz ve bunlarla yüzleşmesini sağlayarak bir arınma sağlıyoruz. Kişi bu süreç sonunda yepyeni adımlar atabiliyor ve dönüşüyor...

''Bazen de çok aşık olduğun için gidersin. Aşk azına razı olmaz çünkü''...

Diğer çalışmalarınızdan da bahsetmek isterim ikili ilişkiler sol yanımızdaki yara aşk. Kadınlar, erkekler ve ikili ilişkiler. Aşk ve Cazibe Akademisi isimli kitabınızda ''Önünde diz çökecek erkeği sen seç'' diye bir sözünüz var. Günümüzde öyle bir hal aldı ki biz kadınlar ne kadar romantizm, ilgi, alaka istiyorsak erkekler konuya bir o kadar ilgisiz kalabiliyor. Siz ne dersiniz bu konuda?

Ben her zaman aşk dışındaki parapiskoloji, metafizik, bilinçaltı, ve melekler çalışmalarımı daha önemli buluyorum ancak günlük hayatta danışan tabi ki daha çok aşk için geliyor..

''Kendini sevmen seni sevmeyenleri geride bırakmanla başlar''

Diyorsunuz ki; ''Biz kadınlar kim ne derse desin Aşk için yaşarız. ''Bazen iki insan arasında çok güçlü bir enerji olsa da aşk yarım kalabiliyor burada devreye giren nedir? Kader mi, korkular mı, gerçekler mi yada aşk yokmuş mu demeli?

Ruhsal hafıza kayıtları, karma borçları, aşam dersleri, değişim korkusu, aileden geçen eski ve olumsuz enerji geçişleri gibi pek çok şey olabiliyor bizde zaten bunları şifalandırıyoruz. Ruhsal enerjimiz arttıkça aşk sırlarını da kendiniz çok hızlı çözer hale geliyorsunuz...

''Acıyı siz yok edersiniz; Adamlar, kadınlar, kahramanlar değil''

Aşkın acı ama yadsıyamayacağımız bir yüzüne değinmek istiyorum aldatılmak, 2. kadın olmak, marazi hallere düşmek. Böyle durumda olan insanları yadsıyamayız. Siz diyorsunuz ki ''Teslimiyet ve açıklık işe yarasaydı aşkta bu kadar acı çekilmezdi''.. Duygusal yaralarımızı saracak, acılarımıza tendürdiyot sürecek kahramanlar mı arıyoruz aslında?

''Teslimiyet ve açıklık işe yarasaydı aşkta bu kadar acı çekilmezdi''

Tam teslim olduğunuzda erkek uzun vadede sıkılıyor. Başta hoşuna gidiyor sonra ise bu sıkıyor onu. Bağlı ama bağımlı olmayan kadın daha sürükleyici geliyor. Acıyı siz yok edersiniz. Adamlar, kadınlar yada kahramalar değil. O acı aşılınca bu sefer yeni bir aşk daha sağlıklı olur. Yaşam dersi alınırsa; Aşk sorunları tekrar etmez. Buda ancak arınma ve dönüşüm ile mümkün.

''Geçmişteki yıkıcı aşk hikayelerim olmasa bu kadar başarılı olmazdım''

Siz çok donanımlı ve güzel bir kadınsınız. Pek çok hayranınız vardır mutlaka. Peki siz gerçek aşkı ve ruh eşinizi bulabildiniz mi? emek istediğim aslında tüm bu harika özelliklerinizle birlikte yanına kolay yaklaşılamayacak bir etki de bırakıyorsunuz. Kadın Aşk ve cazibenin akademisi kitabını yazmış bile olsa kusursuz aşkı bulabiliyor mu?

Enerji uzmanı olduğunuz zaman erkekleri korkutan bir tip de olmuş oluyorsunuz. Ruh eşi kimdir? yada değildir bunu çok önceden anlıyorsunuz. İnsanlara hizmet ettiğim için enerjimi yanlış kullanmaya hakkım yok. ''Yanlış ilişki enerji çalar''. Biz herkesin birlikte olduğu kişilerle çıkmayız veya evlenmeyiz. Geçmişteki yıkıcı aşk hikayelerim olmasa bu kadar başarılı olmazdım. Ben evlilik konusunda tamamen kaderciyim...