BURSA  - Dorsesi çıkarılıp renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen tırın direksiyonuna geçen tır şoförü damat Anıl Çelik, kendisine eşlik eden arkadaşlarının kullandığı diğer iki tırla, konvoy halinde ilçenin cadde ve sokaklarından geçti. Bu arada, gelin Bahar Ercan ile düğün salonuna doğru giden Çelik ile konvoydaki iki tır, ağır vasıtaların geçişinin yasak olduğu Atatürk Bulvarı'na da girince, konvoydaki 3 tırın plakasına trafik ekiplerince ceza kesildi.

Daha sonra gelinle düğün salonuna gelen damat Anıl Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, tırı gelin arabası yapma hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu belirtti. Daha fazla tırla konvoy yapmak istediğini belirten Çelik, "Konvoyda 3 tır vardı. Amacımız daha fazla tırla düğün konvoyu yapmaktı ama daha önce planlanmadığı için az oldu sayımız. Çok güzel bir duygu. Trafik cezası da yedik ama önemli değil. Böyle önemli bir günde cezalar da sıkıntı değil" diye konuştu.

Gelin Ercan ise mutlu olduğunu dile getirerek, "Zaten nişanlımın hayaliydi böyle bir gelin arabası. Hayalini gerçekleştirdik mutluyuz" dedi.