ERZURUM - Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Ali Karayılan, ''Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye'' kampanyası kapsamında, Suriye'deki savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere 1 tır yardım daha gönderdiklerini belirterek, Suriye'de yaşanan drama seyirci kalmayan Türkiye'deki insani yardım kuruluşlarının yardım malzemesi göndermeye devam ettiğini söyledi.

Deniz Feneri Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği olarak Suriye'ye götürülmek üzere, 20 ton patatesle 3 ton tahin helvasını taşıyan 9'uncu yardım tırını yola çıkardıklarını anlatan Karayılan, Suriye'de savaşın başladığı günden itibaren oradaki mağdur ve mazlum insanlara yardım ulaştırmak için bütün gayretle çalıştıklarını vurguladı.

Erzurum'dan Suriyeli savaş mağdurlarına daha önce 8 tır yardım malzemesi gönderdiklerini anımsatan Karayılan, ''Bugün de Suriye'deki mazlumlara dağıtılmak üzere 1 tırla 20 ton patates ve 3 ton helva gönderiyoruz. Bu bağışı yapan Erzurumlu yardımseverlerimize Suriyeli mazlumlar adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da gelecek bağışları sevk etmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.