HABER: TEVFİK ERK

İSTANBUL - Hayatta güzel şeyler de oluyor dedirten bir etkinlikte Karadeniz rüzgarını Sancaktepe’ye taşıyan Sancaktepe Trabzonlular Derneği güzel bir etkinliğe daha imza attı. Düzenlenen şenliğe katılanlar, havanın güzel olması ile birlikte doğada dostlarla buluşmanın ve birlikte olmanın keyfini çıkarttılar. Açık havada düzenlenen şenlikte kurulan protokol masasının etrafına dizilen oturma gruplarında yerini alan Trabzonlular ve Trabzon’a gönül vermiş olan davetliler, misafirler gönüllerince güzel bir gün geçirdiler. Bir çok piknikte olduğu gibi bir TV kanalından canlı yayın yapılması etkinliği daha da cazip hale getirdi.

Sonbahar Şenliği’ne Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Meclis Başkanvekili Turgay Akpınar, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu ve davetliler katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e katkılarından ve desteğinden dolayı teşekkür eden  Sancaktepe Trabzonlular Derneği yöneticileri etkinlikte birde Trabzonspor forması hediye ettiler.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem burada yaptığı konuşmada her zaman bu tip etkinlikleri desteklerini ifade etti. Başkan Erdem, Sancaktepe Trabzonlular derneği yöneticilerini tebrik etti, etkinliği düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Sancaktepe Trabzonlular Derneği Başkanı Dr. Abdullah İnan “ Sancaktepe Trabzonlular Derneği ve Diğer İlçe ve Köy Derneklerimizle birlikte düzenlediğimiz Sonbahar Şenliğimize katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim bu ülkede birlik ve Beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin inşallah.” dedi

Etkinlik protokol konuşmalarının ardından sanatçıların sahne alması ile coşku içinde devam etti.