Ataşehir’de, bir parkta iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında, Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan Esatpaşa Çocuk Parkı'nda 00.30 sıralarında silahlı çatışma çıktı.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yaptığı incelemede, Fevzi Çakmak Caddesi'nde park halindeki bir otomobilde başından vurulmuş bir kişi buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği parkı ve caddeyi emniyet şeridine alıp, otomobilde ve çevrede inceleme yaptı. Polis ekipleri öldürülen şahsın yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Yapılan incelemelerin ardından şahsın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Silahlı çatışmada yaralanan 3 kişi ise Özel Medical Park Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden şahsın ''gasp ve hırsızlık'' gibi suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu ve cezaevinden birkaç ay önce çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.