Türkiye'nin en büyük fuar ve organizasyon şehri olan İstanbul, Kasım ayında düzenlenen ve büyük ilgi gören Evdema mağaza açılışına ev sahipliği yaptı. Yurt içi ve yurt dışından bir çok ünlü konuğun katılımı ile gerçekleşen bu organizasyonda dünya genelinde bir çok mağazası bulunan ve ev dekorasyonu sektöründe lider marka olan Evdema'nın açılışı büyük bir törenle gerçekleşti. Katılanlara eşsiz bir ambiyans ve festival sunan firma bu özel hizmeti Brunch Plus catering firmasından aldı. Şirket yöneticileri yaptığı açıklamada, böylesine güzel bir organizasyonu bizlere yaşattıkları için Brunch Plusa teşekkür ederiz, gerçek anlamda profesyonel ve kaliteli bir hizmet anlayışına sahipler bir çok ülkede bu tarz kokteyl organizasyonu yapıyoruz ve inanın hiç biri İstanbul'daki kadar kusursuz gerçekleşmedi şeklinde açıklamada bulundu.

Mobilya ve dekorasyon sektörüne yeni bir soluk getirmeyi planlayan Evdema ilerleyen yıllarda farklı şehirlerde mağaza açarak Türkiye'deki pazar payını büyütmeyi planlıyor. Bu tür organizasyonlara kurumsal olarak catering hizmeti veren firma Bruch Plus CEO'su Hakan Görgü, ülkemizde bu tarz yabancı firmalara catering hizmeti vermek oldukça onur verici onların memnuniyeti ve referansı bizler için çok önemli, özellikle İstanbul'da catering firmaları hizmeti verirken öncelik yer zaman müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Biz Brunch Plus olarak bunu temel ilke edindik 2008 yılından beri catering sektöründe lider marka olmaya devam ediyoruz şeklinde açıklamada bulundu.

Ağırlıklı olarak önem verdiğimiz üç ana dalda hizmet veriyoruz, bunların birincisi kokteyl organizasyonları,  caffee break ve kahvaltı organizasyonlarıdır. Temel olarak bu tür hizmetlerimizi catering fuarlarında veriyor olsak da içerisinde yiyecek ve içeceğin olduğu her türlü organizasyonda başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz diyen Görgü "şehirde olup biten her şey bizi ilgilendirir" sloganı ile yola çıkarak bugünlere geldiklerini vurguladı.

catering istanbul


Bruch Plus Catering Organizasyonları

2012 yılında AR-GE ve alt yapı çalışmalarını güçlendirmek amaçlı İstanbul Ataşehir'de 1800 m2'lik beş katlı bir binada hem hizmet hemde üretim faaliyetlerine başlayan Brunch Plus hem yurt içi hemde yurt dışındaki catering fuar organizasyonlarına katılarak ülkemizi temsil etmektedir. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve ağırlıklı olarak insan kaynaklarına büyük önem veren catering firması Brunch Plus personel seçiminde de oldukça titiz davranmaktadır. Güler yüzlü, eğitimli, servis ve sunum kabiliyetleri olan personellere sahip Brunch plus sadece İstanbul değil Türkiye'nin her yerindeki catering ve kokteyl organizasyonları için tavsiye edilebilecek bir firmadır.