ANKARA  - Takı tasarımcısı Milka Karaağaçlı, 5 yıldır  Hollywood ünlülerinin ilgiyle satın aldığı takıları tasarlayıp, üretiyor.  Markasının uluslararası başarıya nasıl ulaştığını, AA muhabirine anlatan Karaağaçlı, insanların tasarımlarını beğenip almak istedikçe içindeki üretme isteğinin büyüdüğünü söyledi.

Tasarım aşamasında yalnız çalıştığını belirten Karaağaçlı, çizimlerin ürüne dönüşmesinde ise 7 kişilik ekibiyle atölyede bire bir çalıştığını dile getirdi. Karaağaçlı, "Her bir model yeni bir bebek gibi dünyaya geliyor. Önce kendim takıyorum, yaşıyorum, deneyimliyorum, sonra satışa çıkarıyorum'' ifadesini kullandı.

''Orlando Bloom da Miranda için aldı''
 
Türkiye ve yurt dışında sahip olduğu satış noktalarından çok fazla sayıda ünlü ismin alışveriş yaptığını söyleyen Karaağaçlı,Hollywood ünlülerinden de müşterisinin olduğunu kaydetti. Karaağaçlı, sözlerine şöyle devam etti:

"Madonna, Kimberly Perry, Pink, Anne Hathaway, Britney Spears, Allison Williams, Karolina Kurkova düzenli müşterilerim arasında. Artık çoğu isim markamın bilincinde, bilerek ve isteyerek satın almaya geliyor. Benim için bu, bir Türk markasının geleceği noktayı gösteriyor.

Geçen haftalarda da Orlando Bloom Türkiye'ye bir reklam çekimi için geldi ve eşi Miranda Kerr için takılarımdan satın almak istediğini söyledi. 'Hayat Bir Mucize' koleksiyonumdan, eşi Miranda Kerr'e kolye hediye aldı."