İSTANBUL

Türk futboluna Gençlerbirliği, Fenerbahçe, PTT, Karagümrük, Adana Demirspor ve Vefa formaları ile hizmet ettikten sonra Milliyet ve Hürriyet gazetelerinde uzun yıllar spor yazarlığı yapan İlhan Söyler, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Söyler'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, başsağlığı mesajı yayımladı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süredir İstanbul'da tedavi gören Söyler'in yaşamını yitirmesi nedeniyle yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"Futbolumuza uzun yıllar Gençlerbirliği, Fenerbahçe, PTT, Karagümrük, Adana Demirspor ve Vefa'da hizmet eden ve daha sonra Milliyet'te, Hürriyet gazetesinde spor yazarlığı yapan, sporcu-futbolcu, spor yazarı gazeteci İlhan Söyler'in tedavisine devam edilen İstanbul Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Futbolculuğu, usta yazarlığı ve insani özellikleri nedeniyle Hürriyet'in ağabeylerinden biri olarak bilinen İlhan Söyler'e rahmet, Söyler ve Hürriyet ailelerine de başsağlığı ile sabır diliyorum."

Bakan Kılıç'tan taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 66 yaşında vefat eden gazeteci İlhan Söyler için taziye mesajı yayımladı.

Kılıç'ın taziye mesajı şöyle:

"Spor yazarı İlhan Söyler'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dilerim."