Geçmişten günümüze İstanbul’un kendisine has doğasını ve bitki örtüsünü korumayı başarmış olan en popüler ilçelerinin başında gelen Beykoz’da kurulan Türkiye’nin en büyük parselli yaşam alanı ve konut projesi beykoz acarkent dünyanın her yerinden son derece yoğun şekilde ilgi görüyor. 3 klasmana ayrılarak, her ihtiyaca ve bütçeye uygun olarak dizayn edilen devasa alan içerisinde yüksek yaşam standartlarında bir yaşam sürdürülebiliyor. Zengin sosyal alan ve ticari birim alanları ile ikamet eden herkesin ihtiyaçlarını son derece rahat bir şekilde karşılayabilmesine yardımcı olan beykoz konakları günümüzde oldukça yaygın şekilde ilgi görüyor. Her kesimden kişi tarafından kiralanabilmesi veya satın alınabilmesi mümkün olan İstanbul’ un bu eşsiz mekanının ev sahipliğini yaptığı konaklar, yüksek konfor standartlarına sahip olmak isteyen herkesin beğenisini topluyor.

Tamamen bir yaşam merkezi olarak tasarlanan bu devasa projede konak, villa ve konutların haricinde hem ticari birimler hem de sosyal tesis alanları bulunuyor. Böylelikle özellikle ailelerin son derece rahat ve kaliteli standartlarda güvenli bir yaşam standardına sahip olabileceği bir merkez olarak öne çıkıyor. Geniş sosyal olanaklar barındıran acarkent sosyal tesisler her yönüyle dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, başarılı bir entegrasyon çalışması ile bünyesine dahil ederek, konuklarına eşsiz fırsatlar ve olanaklar sunuyor. Spor, sosyal aktiviteler ve eğlence konusunda merkez haline gelen sosyal tesislerde hem güvenilir hem kaliteli hem de ekonomik şekilde fırsatlardan yararlanabilme imkanı bulunuyor. Özellikle de 48 bin metrekare gibi devasa bir açık ve kapalı alana sahip olan Acarkent bünyesindeki sosyal tesisler, İstanbul gibi büyük bir kentte bol oksijenin etken faktör olduğu, eşsiz nitelikte büyüleyici bir atmosfer vaat ediyor.

Spor aktivitelerine yönelik olarak geniş imkanların haricinde SPA salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, Aqua park ve çok daha fazlası ile her yaş grubuna hitap edecek olanakların bulunduğu sosyal tesislerde uzman ve branşından eğitmen ve danışmanların yönlendirmeleri de başarıya ulaşmada konuklara oldukça yardımcı oluyor. Böylelikle kent yaşantısı içerisinde huzurlu, kaliteli ve konforlu bir yaşam standardına doğa ile iç içe olacak şekilde ulaşabilme şansına sahip olunabiliyor.