MALZEMELER: 2,5 su bardağı vişne suyu 1 tepeleme yemek kaşığı mısır nişastası 3 tepeleme yemek kaşığı toz şeker 1 paket antep fıstıklı puding 2,5 su bardağı süt 60 gr beyaz çikolata 1 paket krem şanti 1 paket oreo bisküvi 1 çorba kasesi ayıklanmış vişne

YAPILIŞI: Vişne suyu, toz şeker ve nişastayı bir tencereye alarak karıştırarak pişirin. Kalıba vişneleri yerleştirin. Pişirdiğiniz karışımı ılınınca, silikon bir kalıba boşaltarak buzdolabında sertleşmesini bekleyin. Ayrı bir tencerede puding ile sütü karıştırarak orta ateşte pişirin. Ateşten indirdikten sonra önce çikolatayı, daha sonra toz krem şantiyi ekleyerek 5 dakika çırpın. Buzdolabında soğuyan ve sertleşen jölenin üzerine iki parçaya böldüğünüz oreo bisküvileri yerleştirin ve ılınan pudingi boşaltın. Tekrar buzdolabına kaldırın ve iyice soğutun. Servis tabağına ters çevirerek dilimleyin ve servis yapın. Afiyet olsun.