14 yıldır ülkemizde görev yapan iktidar partisinden vatandaşların tek bir isteği var, vatandaşların dileği şöyle; “Ülkemizde yaşanan bu terörü bitirin, şehit cenazeleri artık gelmesin. İktidara geldiğinizde adeta sıfır olan terör olayları her geçen gün tırmandı, şehitlerimizin gelmediği gün yok gibi. 
Bu akan kanlar dursun artık evlere şehit acısı düşmesin. 
Halkımız sizi, ‘ülkemizde refah seviyesini artırın, ülkemiz mutlu ve çağdaş bir yaşama kavuşsun’ diye başa getirdi. 
Ne yazık ki ülkemiz terör yuvası oldu!, 
Atatürk ve Cumhuriyet kazanımları tek tek yok edilmekte, Milli Bayramlar hiçe sayılmakta ve kutlanılmamakta, Türk Vatanımızda Türklük hor görülmekte!. 
Bu böyle gitmez!
Vatandaş geleceğinden endişeli, işsizlik diz boyu, ülkemiz sığınmacılar dahil teröristin de yol geçen hanı olmuş!. 
Terör çirkin yüzünü İstanbul’da, Ankara’da ve Güney Doğuda göstermekte. Yüreklerimize kor alevler düşmekte. Her gün yüreklerimizi yakan terör vahşetini kınıyoruz. Başkanlık rüyası artık son bulmalı ve ülke sorunlarına acilen eğilinmeli. 
Burada particilik ayrımcılığı yapmadan Vatanını, Bayrağını ve Türk Milletini seven herkese büyük görev düşmekte olası bir erken seçimde, seçim sandığına sahip çıkmalı ve ülkemizi bu geleceği karanlık kaostan kurtarmalıdır” diyorlar. 
Bu ülkenin her karış toprağı şehit kanları ile alınmış, kutsaldır ve kimseye verilemez, bu kutsal ülke Türk’ündür ve asırlarca sonsuza dek Türk’ün kalacaktır. 
Bu böyle biline..
Ne Mutlu Türk’üm Diyene.