Değerli Okurlarım, 

Geçen hafta periyodik bir check-up esnasında önce bir anjiyo akabinde de acil bir açık kalp ameliyatına (by-pass) ihtiyaç görüldü. 24 Mayıs Çarşamba günü Haydarpaşa Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi (eski GATA) Kalp-Damar Cerrahi Bölümü’nde çok başarılı bir operasyondan sonra sağlığıma kavuştum. Gerek anjiyo gerekse açık kalp ameliyatı için verilen isabetli kararlar ve başarılı operasyon her türlü takdirin üzerindedir. 

Başta Başhekim Prof.Dr. Ahmet Turan YILDIZ’a ve yoğun bakım ünitesinde ve klinikte, bakım ve tedaviyi çok başarılı bir şekilde gerçekleştiren Doç.Dr. Veysel TEMİZKAN’a, Doç.Dr. Murat UĞUR’a, Uz.Dr. İbrahim ALP’e, Uz.Dr. İsmail SELÇUK’a, As.Dr.A.Ertan ULUCAN’a, Kardiyolog Prof.Dr. Nurgül KESER’e, Siyami Ersek Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ömer KOZAN’a, Hem. Yasemin Gülizar TOPÇU’ya, Hem. Seher SARIDAŞ’a, Hem. Dilek KASIM’a, Hem. Serpil ÖZHAN’a, Hem. Ümran DURAN’a, Hem. Alev DUYAN’a ve ameliyathane ekibinden Dilek Ergin ALGÜL’e, Zafer GÖÇERİ’ye, Meryem KIZILDERE’ye, Gökhan ERDAÇ’a ailece en kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız. 

Ayrıca ameliyat için gerekli O RH (-) acil kan ihtiyacının temini için büyük duyarlılık göstererek kan veren Toyota Yedek Parça ve Eğitim Merkezi çalışanlarından Yılmaz ÖZDEMİR’e, İsmail MALAKOĞLU’na, Celal ASLAN’a, Beykent Üniversitesi öğrencilerinden Mustafa RIZMANOV’a, Muhittin ÇUHADAK’a, Abdülhamit COŞKUN’a, Gönenç SAVAŞ’a ve Hasçelik Sanayi ve Tic.A.Ş. çalışanlarından Ergül KORUCU’ya da yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 

Rahatsızlığım boyunca gerek telefonlarıyla, gerek ziyaretleriyle geçmiş olsun dileklerini ileten tüm akrabalarıma, meslektaşlarıma, dostlarıma ve arkadaşlarıma da, beni ve ailemi bu zor günlerimde yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ederim. 

Değerli Okurlarım, 

Bu rahatsızlık da yaz tatilinin erken gelmesine sebep oldu. Eylül ayında tekrar buluşmak ümidiyle sağlık ve afiyet dilerim.