Bir yıl daha geçip gitti ardına bakmadan. Her yıl biraz daha eksiliyor nefes alıp, vermenin zamanı şu fani dünyada. 
Derdim yaşlanıyor olmak değil! Çaresizlikle ebediyete uğurlamak zorunda kaldığım sevdiklerimi özlemek ve böyle özel birgün'de ellerini tutamamak...
Fakat derinden bir ahh.! Çekerek içimiz sızlarcasına hayata devam ediyoruz. Sırtımızı dayadığımız ağaç dalının kırılmasıyla birlikte yaprak dökümü misali savrulup düşüyoruz, sevdiklerimizi kaybedince. İşte o zaman doğum günü buruk geçiyor. Hiç hesapsız, şartsız seni seven insanların yokluğu ile eksik kalarak yaşamaya, ayakta durmaya çalışıyoruz.
Ben de hayata meydan okuyorum bir nebzede olsa mutluluk bulduğum yerlerde.. Kaybettiklerimin yanında kazandıklarım ve daima yanımda olanlarım olsun istiyorum. Salt birazcık huzur, mutluluk iyi hissettiriyor hasta ve yorgun bedenimi ruhumu. Herşeye rağmen şükrediyorum! Bana sunulan güzel an'lar için, acı tatlı yaşadığım yıllarım için. Yüreğimin ortasına konan ve tutmaya korktuğum serçelerim evlatlarımın sevgisi, anne olduğum bu kutsal armağan için şükrediyorum.
Şükürler olsun yüreği güzel insanlarım için. İyi ve kötü günümde yanımda olan, desteğini esirgemeyen tüm dostlarım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Şu aralık soğuğunda içimi ısıtan, aydınlık yarınlar umudu veren sevdiklerime sahip olmak, benim için en büyük mutluluk..
Kilometrelerce uzakta olsam da sosyal medya ve sanal dünyanın kelimelerindende olsa, dostluk çatısı altında buluştuğumuz kıymetli okuyucularımada teşekkür ediyorum.
Doğum günümü kutlayan, benim için zaman ayıran, sürpriz yapan, yalnız bırakmayan dostlarıma kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler.. En önemlisi Rabbime gönül dolusu teşekkürler.. Ve sana da teşekürler heyhat..!