Mücadelenin ilk 15 dakikasına baktığımızda,Fenerbahçe'nin ataklarla rakibini bunaltarak gol bulduğu maçı izlemeyi hedeflerken,Zorya'nın sağlı sollu ataklar yapmasını izledik. 

                                        * * *

Fenerbahçe'nin bir hazırlık maçıymış gibi kalitesinden uzak performansı,ister istemez takım içerisinde strese ve moral bozukluğunu arttırdı.İlk yarı Zorya adına hemen hemen tüm ataklarda Petryak'ı izledik.Takım arkadaşları Petryak'a ayak uydura bilse Fenerbahçe kalesinde gol veya goller bulabilirlerdi.Ayrıca Lens ve Robin Van Persie'nin sahada olmayışı, Fenerbahçe'nin ataklarda zayıf kalmasıyla beraber gol yollarında sonuca gidememesine neden oldu.

                                         *  *  *

Emenike'nin sahada olduğu sürece kaçırdığı net pozisyonun haricinde varlığı ve yokluğu belli olmayan berbat oyuna Advocaat 45 dakika dayanabildi. Advocaat'ın devre arasında attığı fırça ve verdiği taktikler işe yaramış olacak ki Fenerbahçe ikinci yarıya daha istekli başladı.Tam Stoch'un oyuna dahil olmasından sonra oyun hareketlendi derken Stoch öyle bir gol attı ki tüm takımı iyice uyandırdı.

                                           *  *  *

Sahada daha çok koşan,ayağındaki topu daha olumlu kullanan Fenerbahçe,Kjaer'in golüyle iyice rahatladı.İlk yarı ve ikinci yarı arasında gözle görülür performans değişikliği maçın gidişatını değiştirdi. Pereira'dan kalan tabiri caizse bir enkazı alıp gerek Süper lig gerek Avrupa liginde yeniden ayağa kaldıran Advocaat'ı tebrik ve taktir etmek lazım.